LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw woningen Grote Boel

Dinsdag 22 September 2015 | reacties 0
facebook-advertentie

Vanaf december 2015 start ontwikkelaar AM met de bouw van Project Grote Boel. Dit project is onderdeel van de gelijknamige wijk Grote Boel in Oosterhout.
 

Voor elk wat wils

Project Grote boel wordt een dorpje met statige villa's en huizen met fraaie dorpse architectuur. De tuinen zijn hier groot, er is veel openbaar groen én Grote Boel ligt aan de Oosterhoutse Plas. De variatie aan woningtypes is groot, er zijn vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen en rijtjeshuizen. Kortom, voor elk wat wils.

Er komen in totaal 62 nieuwbouw koopwoningen verdeeld over een 1e en een 2e fase.  De bouw start voor de gehele eerste fase van 31 woningen. De verwachte opleveringprognose is het derde kwartaal van 2016. Inmiddels is 60% [19 woningen] verkocht en er zijn nog 3 opties. De vrijstaande woningen zijn uitverkocht, er zijn nog enkele rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen beschikbaar.

Interesse?
Heeft u interesse in een huis met zekerheid, een mooie architectuur en de mogelijkheid tot woonklaar opleveren met een vtwonen pakket? Kijk op www.groteboel.nl of neem contact op met de verkopende makelaars ( Hans Janssen makelaars 024 - 3 244 244 of Strijbosch Thunnissen makelaars 024 - 365 10 10).

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media