LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw project De Brink in januari 2017

Woensdag 5 Oktober 2016 | reacties 0
de-grote-boel-straatview-01

Ontwikkelaar Klok Wonen realiseert in Grote Boel een bijzonder project met maar liefst 40 woningen in verschillende types, zowel rijwoningen als tweekappers. De start bouw van de woningen is in januari 2017. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus kom naar de Woonbeurs Waalsprong en ontdek dit bijzondere project.

 

Wonen in plan De Brink in Grote Boel, de nieuwste wijk bij Oosterhout is wonen op een zeer bijzondere locatie. De ideale locatie tussen de natuur en de stad. De Brink is een woonwijk met een ruime variatie aan woningen. Een mooie woonomgeving voor jong en oud. De Brink is ruim van opzet, heeft aangenaam veel groen en biedt volop parkeervoorzieningen.
 

Comfortabel en betaalbaarKlok Wonen De Brink

Alle woningen in De Brink hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. U koopt hier heel veel huis voor uw geld. Iedere woning wordt zeer compleet afgewerkt met vloerverwarming, een luxe, complete keuken en Villeroy & Boch tegels en sanitair.Comfortabel wonen voor een betaalbare prijs.
 

Nog enkele woningen beschikbaar

Ontwikkelaar Klok is samen met de verkopende makelaars van het project, Hans Janssen garantiemakelaars en Bleijenberg nieuwbouw makelaars, aanwezig op de Woonbeurs Waalsprong om al uw vragen te beantwoorden over de laatste beschikbare woningen. Er zijn nog enkele royale twee-onder-één-kapwoningen en enkele ruime rijwoningen beschikbaar. U bent van harte welkom!

 

Kijk voor meer informatie op www.debrinknijmegen.nl.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media