LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw JouwHuisLabelinLent

Dinsdag 14 Juli 2015 | reacties 0
foto-kopers-bij-start-bouw-feestjejuli-2015foto-giesbersi

Afgelopen vrijdag 10 juli vierde Giesbers uit Wijchen samen met de kopers de Start Bouw van het project JouwHuislabelinLent.

 

Het was een zonnige, feestelijke en geslaagde middag! De kavels met hierop de woningen waren door Giesbers uitgezet en hierdoor werden de eerste contouren van het project zichtbaar. Kopers maakte vol trots foto’s van hun kavel waarop al zeer binnenkort hun huis zal verrijzen. Bijna alle kopers van de 14 woningen waren aanwezig. Het wordt een kinderrijk straatje en want komen veel jonge gezinnen te wonen. Maar dan kan ook niet anders zo dicht bij het park Lentseveld die volop speelgelegenheid biedt voor kinderen. Het park is bijna klaar en de kopers waren hier positief door verrast!

 

Door de eerste kopers en de laatste kopers van het project werd het projectbord onthuld als officiële aftrap voor de start van de bouw. Hierna ging de frietkraam open en kon klein en groot smullen van zelfgemaakte frietjes en snacks.

 

JouwHuislabelinLent is een project van Giesbers. In JouwHuislabelinLent komen 14 unieke woningen. De woningen zullen begin volgend jaar worden opgeleverd.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media