LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw fase 2 meest duurzame wijk van Nijmegen

Dinsdag 11 Februari 2014 | reacties 0
foto

Maandag 10 februari is de bouw gestart van de tweede fase van Groene Oever in de Waalsprong. De Groene Oever is het meest duurzame woningbouwproject van Nijmegen. Het project omvat de bouw van rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen aan de nieuwe Lentse plas.

 

Duurzaam op alle fronten
Duurzaamheid staat centraal in het gehele project Groene Oever. De woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien zonnepanelen (1.250 m²), hotfill-aansluitingen en zullen worden verwarmd met restwarmte waardoor 60% minder CO2 wordt uitgestoten. Duurzame projecten zoals de Groene Oever sluiten goed aan bij de doelstellingen van de Waalsprong, aldus de Nijmeegse wethouder de heer J. van der Meer. Nijmegen is voordurend op zoek naar innovatieve verbeteringen op het gebied van duurzaamheid. Met de woningen in de Groene Oever wordt een stap in die richting gezet.

 

Zekerheid van bouwen
Heijmans merkt dat de belangstelling voor de woningen in de Groene Oever groot is. Dit is de reden dat nu wordt gestart met de bouw van 34 hoek- en tussenwoningen, 7 tweekappers en vrijstaande woningen en 39 appartementen.
De heer R. Rikken van Heijmans zegt dat de start van de bouw tot extra belangstelling leidt. Kopers krijgen namelijk de kwaliteit en persoonlijke inrichting van een nieuwbouwwoning maar hoeven niet meer te wachten tot het voorverkooppercentage is gehaald. Ze weten dus direct wanneer ze er in kunnen.

 

Hulp bij verkoop eigen woning
Daarnaast vertelt de heer Rikken hoe de kopers worden geholpen bij de verkoop van hun eigen huis. Veel mensen zetten hun huis namelijk niet te koop, omdat ze denken dat het in de huidige markt niet lukt om deze te verkopen. De ervaring van Heijmans is echter dat dit vaak wel lukt. Om mensen te motiveren toch de eerste stap te zetten, helpen wij onze klanten bij de verkoop van de huidige woning en betalen we de opstartkosten van de makelaar. Mocht de verkoop van de eigen woning niet slagen, dan hoeft de klant de nieuwe woning niet te kopen. De ervaring wijst echter uit dat in 80% van de gevallen de eigen woning wel wordt verkocht, terwijl er voor de klant geen risico’s aan zijn verbonden.

 

Tot slot hebben de kopers van het project samen met heren Van der Meer en Rikken een symbolische eerste paal geslagen.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media