LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw De Grift in Grote Boel

Dinsdag 26 Juni 2018 | reacties 0
tweekapper

Heijmans start binnenkort met de bouw van De Grift in Grote Boel. Hier worden 15 fraaie woningen gebouwd in een mooie rustige hoek van deze nieuwe wijk. Er zijn op dit moment nog 3 woningen beschikbaar. Als u nu instapt woont u aankomend jaar al in uw splinternieuwe woning.

 

Zowel de vrijstaande woning, als de twee-onder-één-kapwoningen worden standaard uitgevoerd met een uitbouw. Wilt u weten hoe de woningen er uit gaan zien? Aan de Heinrich Böllstraat, direct aan de overzijde van het plan, zijn al negen vergelijkbare woningen gebouwd en opgeleverd.

 

Wonen in een ruime comfortabele woning midden in een groene woonomgeving. Het plan De Grift in Nijmegen maakt deze belofte meer dan waar. Op deze mooie plek in Grote Boel, een wijk in het nieuwe stadsdeel De Waalsprong, zijn nog slechts drie uitgelezen kansen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem contact op met Hans Janssen Garantiemakelaars of Ans Mol Makelaardij.

 

Meer details over de woningen vindt u op de projectwebsite van De Grift

 

vrijstaandtweekapper interieur

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media