LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw appartementen Groene Oever dichterbij

Maandag 13 Mei 2013 | reacties 0
appartementenlow-res

De belangstelling voor de appartementen in de Groene Oever is de afgelopen maanden sterk toegenomen. Dat is ook te zien aan het aantal bouwnummers dat nu bezet is: 12 appartementen. Daarmee komen we dicht bij de start van de bouw, want als 50% is verkocht (19 appartementen) gaan de palen de grond in.

 

Kip en ei
Heijmans merkt echter ook dat geïnteresseerden graag willen kopen, maar dat een aantal eerst wil weten dat de bouw zeker zal starten. Omdat hiervoor eerst 50% moet zijn verkocht ontstaat er een kip-ei-situatie.

 

Oplossing
Om deze kip-ei-situatie te doorbreken heeft Heijmans een versnellingsactie bedacht. Dit houdt in dat geïnteresseerden een kortlopend koopcontract tekenen tot 1 september. Doordat dan snel duidelijk is of de benodigde 19 appartementen zijn verkocht, heeft de koper op korte termijn zekerheid over de start van de bouw.

 

Informeer nu ook!
Als u ook de stap naar een appartement wilt maken, dan is dit het moment. Want met deze versnelling komt de start bouw heel dichtbij. Daarnaast is het appartementengebouw in de Groene Oever het enige dat de komende jaren gebouwd wordt in Lent en is de ligging aan de Lentse plas met de zeer grote balkons uniek.
Klik daarom hier voor alle informatie over de appartementen of informeer bij Janneke Wenting van Hans Janssen Garantiemakelaars (telefoon 024-3244244) naar de beschikbare bouwnummers.

 

Bron: berichtgeving Heijmans, 8 mei 2013

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media