LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw aangekondigd voor 'Nieuwe Buurt' in Zuiderveld

Donderdag 5 Juli 2018 | reacties 2
vo-tweekappersuitsnede

In het najaar van 2018 start de bouw van de woningbouw in Zuiderveld. Ontwikkelaarscombinatie AM/Van Wonen kondigde de realisatie aan van hun project 'Nieuwe Buurt'.

 

Het plan omvat rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur; een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector-huurwoningen. De koopwoningen zijn inmiddels allemaal onder optie. De huurwoningen worden later gepresenteerd.

 

Zuiderveld

Het plan ligt in een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Het is één van de eerste projecten die in de eerste fase van Zuiderveld is aangeboden.

 

Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene dooradering van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Zuiderveld zo bijzonder.

Proef het eigentijdse karakter van deze nieuwe wijk. Met moderne, elegante architectuur. Geen straat hetzelfde, met veel aandacht voor detail en afwerking. Variatie is hier dan ook het sleutelwoord!

 

De bouwplannen van de eerste fase omvatten circa 550 woningen. 'Nieuwe Buurt' zal dan ook snel gevolgd worden door nieuwe woningbouwplannen. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

yvonne schuurman (vrijdag 06 juli 2018)

Hallo, wanneer wordt er wat meer bekend gemaakt over de vrije sector huurwoningen en kan ik nu alvast iets doen om daarvoor in aanmerking te komen? Groet Yvonne Schuurman

Redactie Waalsprong (maandag 09 juli 2018)

Beste Yvonne, Bedankt voor je reactie. Na de zomervakantie wordt gestart met de verhuurprocedure. Naar verwachting start de daadwerkelijke inschrijving halverwege december 2018. Meer informatie over het project is te vinden op www.nieuwebuurtzuiderveld.nl. Hou ook de nieuwsbrief van de Waalsprong in de gaten voor het laatste nieuws.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media