LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw 26 appartementen Lent

Woensdag 18 Januari 2017 | reacties 0
woning-2

Ontwikkelaar Trebbe realiseert 26 appartementen op het eiland van Laauwik in Lent. Newomij, een particuliere vastgoedonderneming, heeft de appartementen aangekocht en wordt verantwoordelijk voor de verhuur.

 

De bouw van de appartementen aan de Georges Brassensstraat, op de zuidwest punt van het eiland is begin van dit jaar gestart. Het appartementengebouw bestaat uit totaal 26 appartementen en 26 openbare parkeerplaatsen op straatniveau. De appartementen krijgen een oppervlakte van gemiddeld 74m², verdeeld over vijf bouwlagen. De bouw is naar verwachting eind 2017 gereed. De start verhuur wordt nog bekend gemaakt. Hans Janssen Garantiemakelaars gaat de verhuur (vrije sector) op zich nemen. app 2 eiland van laauwik

 

Het eiland van Laauwik

De wijk eiland van Laauwik is tegen de oude dorpskern van Lent aan gebouwd. De wijk is omgeven door een brede watergang en direct grenzend aan de Lentse Plas. Midden in het eiland ligt een ruim park. De  appartementen komen op de zuidwest punt van het eiland.

 

Hier zijn de afgelopen jaren ruime koopwoningen gerealiseerd en woningen voor de sociale huur gebouwd. Met de realisatie van dit appartementencomplex kunnen nu ook mensen op het eiland van Laauwik terecht voor een appartement in de vrije sector huur.

 

Bouwwerkzaamheden

De bouwwerkzaamheden gaan de komende maanden extra bouwverkeer met zich meebrengen. Om de overlast tot een minimum te beperken zijn door de aannemer een aantal maatregelen getroffen. Bewoners hebben hierover een brief ontvangen. Kijk voor meer informatie hierover op de site van Werk in uitvoering.

 

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven over dit project? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel. Zodra er nieuws is over bijvoorbeeld start verhuur dan leest u dat in de nieuwsbrief.

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media