LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start Bouw 24 koopwoningen ‘Homerun Lent’

Maandag 22 Oktober 2012 | reacties 0
eerste-steen-5okt12

De bouw van de 24 stadswoningen `Homerun Lent´ is begonnen. Op 5 oktober is dit gevierd met een officiële handeling. Wethouder Jan van der Meer van de gemeente Nijmegen en Hein Trebbe  ondertekenden met de eerste kopers Remke Roes en Marinke Stassen een oorkonde. Deze oorkonde werd in een loden koker gedaan, samen met muntgeld en de krant van die dag. De koker werd daarna dicht gesoldeerd en in de eerste steen geplaatst. De wethouder  samen met de kopers sloten de gedenksteen vervolgens vakkundig met troffel en specie.


Nog enkele woningen te koop

De verkoop is een groot succes. Sinds op 7 april de verkoop startte, zijn 20 van de 24 huizen verkocht en staan er drie onder optie. Het succes van de verkoop is mede te danken aan de compleetheid van de woningen. De huizen zijn standaard voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur en luxe sanitair. Ook de scherpe prijs van € 174.300 en de mogelijkheid van een starterslening worden gewaardeerd.

 

Stads wonen aan de Singel             
De woningen worden gebouwd aan de Andalusiëstraat, parallel aan de Prins Mauritssingel op steenworpafstand van het gezellige Nijmegen. Ze liggen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Dankzij de bijzondere detaillering van de individuele gevels en het gevarieerde materiaalgebruik heeft de gevelwand een ritmiek, die herinnert aan de negentiende-eeuwse singels en uitvalswegen van Nijmegen.

 

Betaalbare luxe
Ondanks deze knipoog naar het verleden, hebben de woningen een hedendaags comfortniveau. Luxe sanitair- en tegelwerk met hangende toiletten en een hardglazen douchescherm behoren tot de standaard uitrusting evenals een hoekkeuken met inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren. De woningen hebben minimaal 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderkamer. Als eigenaar van één van deze woningen beschikt u over een eigen tuin om heerlijk te genieten na een dag hard werken.

 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over het project kunt u terecht op www.homerunlent.nl. Of neem contact op met Hans Janssen Makelaars (024-3244244) of Hestia makelaars & taxateurs (024-3604555).

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media