LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in als belangstellende voor Hollandse Tuin

Maandag 28 Juni 2021 | reacties 0
vooraanzicht

Het project 'De Hollandse Tuin' bestaat uit 31 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin. Met optimale keuzevrijheid om de woning naar uw wens in te richten en vorm te geven. Het project wordt gerealiseerd in het levendige hart van de Waalsprong, in Hof van Holland. Hier ervaar je het nieuwe stadse wonen. Altijd met de voorzieningen binnen handbereik. Schrijf u nú in als belangstellende! 

 

De 31 woningen worden in een U-vorm opgezet en bestaan uit tussen- en hoekwoningen, met verschillende breedtes van 540 cm tot 630 cm en woonoppervlaktes vanaf 116m2.  Door het hof aan de binnenzijde geniet je optimaal van het groen in een stadse omgeving.

 

Optimale keuzevrijheid
Als u straks voor een woning van De Hollandse Tuin kiest, heeft u optimale keuzevrijheid om de woning naar wens in te richten en vorm te geven via de ‘online woningconfigurator’. U kiest bijvoorbeeld de kleur, voor een uitbouw aan de achterzijde en de mogelijkheid om 1 of 2 lagen boven de woning toe te voegen. Via de configurator heeft u straks direct inzicht in hoe de woning er uit komt te zien en de benodigde investering. Ontwikkelaar Keyserhoff geeft voor deze woningen een indicatieve prijs vanaf € 375.000 v.o.n. Op het moment van start verkoop worden definitieve prijzen voor de woningen en opties gegeven.

 

Hof van Holland

Hof van Holland is een plek voorzien van de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Het is er levendig maar niet hectisch. De prettige inrichting, slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen en de zichtbare nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer.

 

Schrijf u in als belangstellende!
De verkoop van De Hollandse Tuin start naar verwachting medio juli 2021. Op dat moment zijn ook de v.o.n.-prijzen voor de woningen en de opties inzichtelijk, en staat de woningconfigurator klaar.

 

Belangstelling voor dit mooie project op deze bijzondere locatie? Maak dit dan kenbaar via een mail naar nijmegen@openmakelaars.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier en een lijst van indicatieve prijzen. Inschrijven voor deze presale kan tot 8 juli 2021. U ontvangt dan bericht van de officiële start verkoop. En hou  de projectsite in de gaten voor meer informatie. 

 


Grotere kaart bekijken

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media