LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Resultaten mobiliteitsenquête Hart van de Waalsprong bekend

Maandag 18 Mei 2020 | reacties 0
enquete-mobiliteit

Ontwikkelaarscombinatie AM en VanWonen heeft voor het Hart van de Waalsprong een enquête gehouden over de mobiliteit van het gebied. De bereikbaarheid van Hart van de Waalsprong is in basis heel goed. Via één van de twee bruggen ben je snel in de oude binnenstad van Nijmegen en het treinstation Nijmegen Lent is om de hoek.  Maar ook deelauto's zijn een belangrijk onderdeel van de duurzaamheidsambities van het Hart. De resultaten van deze enquête zijn nu bekend. 

 

Om met een belangrijke én mooie conclusie te beginnen: meer dan de helft van de respondenten geeft aan na de verhuizing het mobiliteitsgedrag te willen veranderen door meer gebruik te maken van deelauto’s of de fiets!

 

Er werden onder andere vragen gesteld welk soort deelvervoer toekomstige bewoners graag zien in het Hart, waar het vervoersmiddel moet staan, wat de kosten mogen zijn en wat de reden is dat mensen gebruik willen gaan maken van deelvervoer. 

 

Lees hier alle resultaten van de mobiliteitsenquête van het Hart van de Waalsprong. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media