LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Zuyd in Zuiderveld

Woensdag 22 November 2017 | reacties 4
vogelvlucht

De Waalsprong breidt verder uit. In de nieuwste wijk Zuiderveld start vanaf 2018 de bouw. In het meest noordelijke deel komen straks zo’n 550 woningen. In deelplan Zuyd, van ontwikkelaar BPD, komen 36 elegante woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kap als rijwoningen.

 

In project Zuyd is een tijdloze en moderne uitstraling voelbaar. Zuyd kenmerkt zich door grote variatie in gevelaanzichten, zowel in kleur van het metselwerk als bijvoorbeeld de kozijnen.

 

zuyd situatieEigentijds en groen

Typerend voor Zuiderveld is zijn eigentijdse karakter. Geen straat is hetzelfde, maar de wijk voelt als een eenheid door zijn stijlvolle moderne architectuur. Bovendien valt de groene dooradering van de wijk op. Ook rond plan Zuyd zie je bomen, beplanting en wadi’s die - na een bui - het regenwater opvangen.    

 

In Zuyd komen vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen, allemaal tot in de puntjes afgewerkt. 

 

Zuyd tweekapTweekappers
Prachtige twee-onder-een-kapwoningen, waarvan enkele voorzien van een dwarskap. De woningen beschikken over drie woonlagen, een aangebouwde garage/berging, een open woonkeuken, drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping waar je gemakkelijk extra kamers kunt creëren. De gebruikte materialen van de gevel, geven de woning een markante uitstraling en sfeervolle bouwstijl.

 

De woningen hebben een kaveloppervlakte van circa 256 tot 364 m² en een woonoppervlakte van circa 144 tot 175 m².
 

zuyd vrijstaandVrijstaande woningen

Deze ruime vrijstaande woningen komen in twee varianten. Zo staan de woningen of in de lengte of in de breedte op de ruime kavel. Door toepassing van grote raampartijen ontstaat er veel daglichttoetreding in de woning. De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming en een ruime leefkeuken. Desgewenst kunnen de living en leefkeuken met elkaar verwisseld worden. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping heb je de ruimte voor nog eens extra kamer(s).

 

Deze woningen hebben een kaveloppervlakte van circa 420 tot 480 m² en een woonoppervlakte van circa 170 m².

 

Meer informatie?

Heeft u interesse in deze nieuwe woingen van project Zuyd? Bekijk dan vast de website www.nieuwbouw-zuyd.nl en bezoek de Woonbeurs Waalsprong op 25 november in Thermion in Lent.

 

Voor meer informatie over de nieuwe wijk Zuiderveld kijkt u op www.zuiderveld-nijmegen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Dave Geutjes (woensdag 28 februari 2018)

Hallo, Is er al wat meer bekend over project Zuyd in Zuiderveld? Wanneer de verkoop zal starten, hoe de huizen er definitief uit komen te zien? Wat de prijzen zullen zijn? Wanneer de bouw zal starten? Loopt dit allemaal synchroon met andere projecten zoals Nieuwe Buurt? Groet, Dave

Dave Geutjes (woensdag 28 februari 2018)

Hallo, Is er al wat meer bekend over project Zuyd in Zuiderveld? Wanneer de verkoop zal starten, hoe de huizen er definitief uit komen te zien? Wat de prijzen zullen zijn? Wanneer de bouw zal starten? Loopt dit allemaal synchroon met andere projecten zoals Nieuwe Buurt? Groet, Dave

Redactie Waalsprong (woensdag 28 februari 2018)

Beste Dave, helaas weten wij nog niet wanneer de verkoop gaat starten. Ontwikkelaar BPD werkt op dit moment de plannen uit. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan op de projectsite van Zuyd, zodat je de eerste bent die op de hoogte is! http://www.nieuwbouw-waalsprong.nl/zuiderveld En via de onze eigen nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) kondigen wij natuurlijk ook de start verkoop aan!

Lisa (woensdag 14 maart 2018)

Als buur hoop ik wel dat BPD zo slim is om boorpalen te gebruiken i.p.v. heipalen anders ligt dit project sneller stil dan het opgestart is...

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media