LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Wonen in Grote Boel na de zomer van start

Donderdag 14 Juli 2016 | reacties 0
header-image

In september start de verkoop van het nieuwste project van projectontwikkelaar AM; Wonen in Grote Boel. Het is het derde project dat AM realiseert in Grote Boel.
 

Wonen in Grote Boel is een plan met een gevarieerd aanbod van 70 hoek- en tussenwoningen. De woningen variëren van elkaar qua architectuur en grootte. Er zijn 9 verschillende woningtypes verdeeld over vijf locaties: het autoluwe Max Velthuijshof, aan het wat rustiger Beauvoirhof maar ook aan de wat levendiger Simone de Beauvoirstraat en Brink waarbij het uitzicht over de Brink bijzonder is.


Complete inrichting
Alle woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een complete keukeninrichting met een vijftal apparaten en mooi sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk. Optioneel is de keuze voor één van de VT wonen inrichtingspakketten.

AM wonen in grote boel type 1

 

 

Am wonen in Grote Boel type 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeling
De breedte van de tussen- en hoekwoningen varieert van 5,40 tot 6,00 meter. Alle rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde indeling. Dus welke woning je ook kiest, overal kom je binnen in de heerlijk lichte woonkamer met open keuken. Via de brede pui in de achtergevel wandel je zo de tuin in. Achterin de tuin staat een houten berging.

Op de verdieping vind je drie of vier slaapkamers en een badkamer met een douche, tweede toilet en een wastafel. Bij een aantal woningen is er sprake van een separaat toilet en/of bad. Op de vrij indeelbare zolderverdieping kun je nog 1 of 2 extra kamers maken.


Meer informatie en aanmelden
In de woningzoeker staan meer specificaties van de woningen. En kijk voor  meer informatie op de projectsite van wonen in Grote Boel www.woneningroteboel.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden als geïnteresseerde. U wordt dan tijdig en exclusief op de hoogte gebracht van de start verkoop in september. Like ook de facebookpagina Wonen in Grote Boel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media