LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project Lentelijn in Koudenhoek in verkoop

Maandag 28 Juni 2021 | reacties 13
tweekapperslentelijn

In het kleinschalige ‘Lentelijn’ worden 89 woningen en 14 appartementen gerealiseerd. Het project komt in het zuidelijk deel van Koudenhoek. De dorpse opzet wordt hier gecombineerd met een groene omgeving én tal van voorzieningen in de nabije omgeving. In Lentelijn bepaalt u helemaal zelf of u de drukte opzoekt of juist de rust. Het grootste deel van de eengezinswoningen gaat vanaf dinsdag 29 juni, 12.00 uur in verkoop.

 

Op dinsdag 29 juni gaat een rijke variatie aan woningentypen in verkoop. Er zijn rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Kiest u voor levensloopbestendig? Ook daarvoor biedt Lentelijn u mooie opties.

 

Rijwoningen

Gezellig en dorps! De gevarieerde hoek- en rijwoningen hebben door de variatie in dakhoogtes een speels karakter en kijken uit op een groen plantsoen. De woningen worden in diverse types gerealiseerd. Elk type heeft op de begane grond een ruime open woon-eetkamer met een deur naar het terras. Tijdens het koken heeft u een mooi uitzicht op het plantsoen en de wijk. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers en een complete badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping is alle ruimte voor een extra slaapkamer of hobbykamer. De v.o.n-prijzen van de lange rijwoningen beginnen bij € 339.500 en de korte rijwoningen vanaf € 369.500 v.o.n.

 

2-onder-1 kap woningen
Deze ruime twee-onder-een-kap-woningen hebben een moderne en natuurlijke uitstraling door de warme natuurlijke steenkleur en de spitse daken met overkragende dakgoten. De variatie in gevel detaillering geeft elke woning een eigen karakter. Makkelijk parkeren kan op de eigen oprit of in de aan de woning gekoppelde garage. De v.o.n.-prijs is vanaf € 546.000.

 

Vrijstaande woningen

Op zoek naar ruimte en stijl? Deze riante woningen gaan letterlijk de hoogte in met kenmerkende spitse daken. De huizen zijn gesitueerd op een ruime kavel met volop groen aan de voorkant en in de eigen tuin. De woningen zijn al ingericht met een fraaie keuken en een complete badkamer, die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Prijzen starten vanaf € 647.000 v.o.n.

 

Levensloopbestendige woningen

Deze woningen hebben alle gemakken binnen handbereik op de begane grond. Een ruime woon-eetkamer en de slaapkamer met volop zicht op de eigen tuin. Natuurlijk is er ook een complete badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig. Extra pluspunt is een ruime berging die bijvoorbeeld als wasruimte ingericht kan worden. De auto parkeert u makkelijk op de eigen oprit naast de woning. De eerste verdieping kan naar wens ingericht worden als hobbykamer of slaapruimte voor logés. De levensloopbestendige woning komt in de vorm van een 2-onder-1 kapper of een vrijstaande woning, v.o.n-prijs vanaf € 403.500.

 

Koudenhoek 

De wijk Koudenhoek wordt gerealiseerd ten oosten van de Griftdijk-Noord. Het wordt gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Project Lentelijn van Jongen Bouwpartners ligt in de zuidelijke punt van de wijk. Lees hier meer over Koudenhoek. De woonbuurt profiteert straks van de levendigheid van wonen nabij het  Hof van Holland én  De Waaijer als achtertuin.

 

Verkoop en meer informatie

Kijk voor meer informatie over Lentelijn op de projectsite. Daar kunt u vanaf dinsdag 29 juni, 12.00 uur, alle verkoopdocumentatie downloaden en de verkoopprocedure vinden.

 

Meer weten? Neem dan contact op met één van de betrokken makelaarskantoren:

Liv Wooncoach, wooncoach@livwonen.nl, telefoon 085 0707 700

Hans Janssen Garantiemakelaars, nieuwbouw@hansjanssen.nl, telefoon 024 324 4244

 

Inzake de woningen die momenteel als ‘verkocht onder voorbehoud’ in het woningaanbod op de projectsite van Lentelijn in het overzicht zijn opgenomen: Jongen Bouw Partners is momenteel in onderhandeling met een belegger voor 23 gezinswoningen en 14 appartementen, die vervolgens als huurwoningen in de vrije sector op de markt gebracht worden.

 

Lentelijn, Koudenhoek

 

 

Lentelijn, Koudenhoek

Lentelijn, Koudenhoek

Lentelijn, Koudenhoek


Grotere kaart bekijken

« Terug naar het overzicht

Reacties

Tom (dinsdag 29 juni 2021)

Hoe kan het dat alle appartementen en de helft van de rijwoningen al verkocht zijn?

Erik (dinsdag 29 juni 2021)

@Tom grote kans dat deze woningen zijn opgekocht door een belegger

Belegger (dinsdag 29 juni 2021)

Is het weer zover. Heeft zo'n kut belegger weer alles opgekocht?

Redactie Waalsprong (woensdag 30 juni 2021)

Beste Erik, Belegger, Tom, dat klopt. De ontwikkelaar is in gesprek met een belegger om deze woningen als vrije sector-huur aan te bieden op de markt. We hebben daarover inmiddels de tekst in het bericht aangepast. Het is nog niet bekend, wanneer er ingeschreven kan worden voor deze woningen en appartementen.

Erik (woensdag 30 juni 2021)

Belachelijk, deze woningen en appartementen zouden namelijk in verkoop gaan en nu zijn ze dus al voor start verkoop uit de verkoop gehaald en zijn dus woningzoekende weer de klos!! Dit is gewoon misleiding, mensen zijn onnodig lekker gemaakt dat ze hier een appartement konden kopen.

Redactie Waalsprong (woensdag 30 juni 2021)

@Erik, vervelend inderdaad, dat in eerste instantie de woningen als koopwoningen/appartementen zijn gepresenteerd. Door de woningen in de vrije sector-huur aan te bieden, wordt echter ook een doelgroep bediend, die wellicht niet voor een koopwoning in aanmerking komt. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, om toekomstige verkoop van appartementen niet te missen. We verwachten bijvoorbeeld in het naastgelegen Hof van Holland nog nieuwe aanbod.

Balende starter (zaterdag 10 juli 2021)

@Redactie ‘’Door de woningen in de vrije sector-huur aan te bieden, wordt echter ook een doelgroep bediend’’? De vraag van die doelgroep wordt juist opgestuwd doordat veel mensen niet kunnen doorstromen naar een starterswoning, waar zij iets kunnen opbouwen en eindelijk geen geen hoge huur meer hoeven te betalen. Op deze manier zitten nog meer mensen ‘vast’. Dit is toch een scheve keuze?

Michel (zondag 04 juli 2021)

Op deze manier wordt de markt nog lastiger voor starters en doorstromers. Die aasgieren gaan de appartementen en huizen niet voor een redelijke prijs verhuren, maar dat zal zeker boven de 1500 per maand worden. Deze doelgroep moet enorm veel verdienen en zouden normaal dus dit gewoon kunnen kopen. Hopelijk worden de regels snel aangescherpt dat zelfbewoning verplicht wordt. Jammer dat daar nooit aandacht aan wordt besteed. Laten we hopen dat de hardwerkende starters en middenklassers mooie woningen kunnen kopen in hun geliefde stad!

David (zondag 11 juli 2021)

Charlotte Brand (PvdA) heeft inmiddels raadsvragen gesteld over deze vreemde praktijken.

Daan (zondag 11 juli 2021)

@David, ben benieuwd! Hopelijk helpt de gemeente de woningmarkt gezond te houden. Ze zullen daarover toch vast wel afspraken hebben gemaakt zodat zo’n opkoop voor verhuur door beleggers niet kan? Mag ik hopen althans !

David (maandag 12 juli 2021)

@Daan, dat is één van de vragen. Zijn deze afspraken in dit geval gemaakt. Ook is gevraagd of dergelijke afspraken in de toekomst gemaakt worden. Wel is de gemeente hier ook afhankelijk van landelijke regelgeving helaas. Het meest effectief is een eigen bewoning regeling, waarbij huizen alleen maar verkocht mogen worden aan mensen die er gaan wonen. Daarnaast is fiscaal veel te doen, bijvoorbeeld door woningbezit voor niet worden woningen zwaarder te belasten. Maar helaas moet dat landelijk, en het stemgedrag van Nederlanders zal dit niet snel mogelijk maken.

Erik (woensdag 14 juli 2021)

Denk eerder dat de redactie achter deze site hun bronnen beter moeten gaan controleren of nog beter de ontwikkelaar de tekst laten controleren. Want het gaat wel heel vaak fout en nu zie je maar weer wat dat veroorzaakt!

Ubbo (donderdag 15 juli 2021)

Een zelfbewoningsplicht houdt de aasgieren op afstand. Mevrouw komt met die raadsvragen wel wat laat.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media