LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project De Viersprong verkoop in Laauwik Lent

Zaterdag 26 Maart 2011 | reacties 0

Ontwikkelaar Esprit planontwikkeling gaat in verkoop met ‘De Viersprong’ in Laauwik. Het plan bestaat uit vier delen met elk hun eigen karakter: herenhuizen, rijwoningen, statige rijwoningen en jaren dertigwoningen. In totaal 52 woningen vanaf 199.500 euro v.o.n., ontworpen door architect Friso Woudstra.

Logo De Viersprong WoneninLent

Plandeel 1: 15 woon(-werk) herenhuizen
De Prins Mauritssingel krijgt de allure van een stadssingel, zoals de reeds bestaande singels in Nijmegen. De herenhuizen stralen daarom een bepaalde statigheid uit. De 15 woningen vormen een geheel, terwijl iedere woning toch van de andere verschilt. De variatie is aangebracht door bijvoorbeeld een paar huizen een stukje op te tillen. Daarnaast heeft een aantal huizen standaard een dakterras aan de voorzijde en bij andere types is het mogelijk om een dakterras aan de achterzijde van de woning te maken. Door de  wisselende hoogtes van de huizen, de kleurstelling van de gevelsteen en de detaillering zijn het losse, herkenbare panden geworden. Elk huis heeft een eigen karakter.

 

Plandeel 2: 15 fraaie rijwoningen
Hoewel het hier om een rij van 15 woningen gaat, doet het geheel zeker niet massief aan. Het meest opvallend aan deze woningen is de kapvorm en het feit dat sommige ramen van de eerste verdieping in de kap verwerkt zijn. Verder zijn er accenten aangebracht om de rij te ‘breken’. Ondanks de variatie oogt het geheel traditioneel en rustig. Dit is te danken aan de repeterende witte raamkozijnen, de kleur van de gevelsteen en de mooie keramische dakpannen. De woningen zijn een slagje breder dan het gemiddelde huis en die extra centimeters doen veel. Het geeft nét even wat meer indelingsmogelijkheden.

Impressie WoneninLent Plandeel 3: 11 statige rijwoningen
Het meest opvallend aan deze huizen zijn de raampartijen: ze zijn verticaal georiënteerd en vaak tot aan de vloer. Het licht zal hierdoor tot diep in het huis binnenkomen.

Waar vroeger de keuken nog wel eens werd weggestopt, maakt koken en eten nu veel meer onderdeel uit van de gezelligheid in het huis. In deze woning komt deze woonwens volledig tot zijn recht. Doordat de huizen tien meter diep zijn, kan de keuken in het midden van de woning geplaatst worden. Aan de voorzijde van het huis is ruimte voor een grote eettafel. De achterzijde van het huis kan volledig als zitgedeelte worden ingericht. Hiervandaan kijkt u uit op een grote tuin op het zuiden. Hoewel er een riante kavel achter het huis ligt, is het ook nog mogelijk om een dakterras te creëren. Hier heeft u echt een plekje voor uzelf.

 

Plandeel 4: 11 jaren dertig woningen
Impressie WoneninLent Dit plandeel heeft een romantische/klassieke uitstraling die menigeen zal aanspreken. De woningen hebben een duidelijke signatuur meegekregen van de architectuur uit de jaren dertig. Zo hebben ze een groot dakoverstek, een duidelijke gootlijn en de kopwoning is totaal anders dan de naastgelegen woningen. Dat is typisch zo’n verbijzondering die je bij woningen uit de jaren dertig veel tegenkomt.

De rust vindt u in de woonkamer waar u heerlijk uit kunt kijken op de diepe tuin. De zolder biedt diverse mogelijkheden, u kunt hier een dakraam of een dakkapel laten maken, waardoor de ruimte prima kan worden gebruikt als vierde slaapkamer of hobbykamer.

 

Project 'De Viersprong' is ontwikkeld door Esprit planontwikkeling en de Samenwerkende Aannemers Nijmegen (SAN C.V.). Voor meer informatie zie www.woneninlent.nl . Op deze site kunt u de plannen overzichtelijk bekijken, interactief uw mogelijk toekomstige woning voorzien van opties en zelfs al geheel vrijblijvend een woning reserveren.

Logo WoneninLent

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media