LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Project 51 graden Noord start bouw met ontbijt voor kopers

Woensdag 17 Februari 2016 | reacties 0
img3724

In de vroege ochtend van woensdag 17 februari verzamelden de kersverse eigenaren van een stukje bouwgrond zich in De Stelt. Ontwikkelaar BPD en aannemer VDR had hen uitgenodigd voor een feestelijk start-bouw-moment, onder genot van een ontbijt bij zonsopgang.

 

Onwikkelingsmanager Henri Schimmel van BPD heette de trotse kopers deze ochtend welkom met een kop warme koffie en een broodje. In zijn toespraak verwees hij naar de archeologische rijkdom van de Waalsprong; er zijn op diverse bouwgronden rijke vondsten gedaan, die veel stof tot onderzoek leveren. Schimmel deed daar voor de toekomst nog een schepje bovenop; samen met de kinderen die in de woningen komen te wonen werd een koker begraven onder de woningen, die wellicht over honderden jaren zal worden gevonden door archeologen. De koker bevat onder andere informatie over het bouwplan. Voor de gasten was het een leuk moment om te kijken naar de vorderingen op de bouwplaats, waar de contouren van de woningen op het terrein al zichtbaar zijn. Ook was het een welkome aanleiding voor nadere kennismaking tussen toekomstige buurtgenoten.

 

Vliegende start

De 12 tweekappers in dit project zijn allemaal verkocht. Bewoners van dit project krijgen eind dit jaar de sleutel van de woning; naar verwachting vieren zij kerst in De Stelt. Het project 51 Graden Noord is het tweede waarvan de bouw in De Stelt gestart is. Eerder al startte de bouw van huurwoningen van Talis, en dit voorjaar wordt voor project Stadse Kant van AM de eerste paal geslagen (nog enkele woningen beschikbaar), en woningen van projecten Stadszicht en 'Goedemorgen de Stelt' zijn in verkoop. De Stelt heeft dus een vliegende start, mede dankzij de grote belanstelling voor deze woonbuurt. De eerste bewoners van het gebied krijgen deze zomer al de sleutel overhandigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media