LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Prijzen blijven ondanks BTW-verhoging gelijk

Dinsdag 9 Oktober 2012 | reacties 0
nieuwe-afbeelding-parkzicht

De verkoop van de eerste fase Park Lentseveld is goed op dreef. Er moeten nog enkele woningen verkocht worden om voor het einde van dit jaar de 

opdracht voor de start bouw te kunnen geven. Om het benodigde aantal verkopen snel  te behalen heeft AM besloten de BTW-verhoging van 2% niet door te berekenen in de koopsommen van de onverkochte woningen. De koopsommen vanaf € 199.500 v.o.n. voor de eengezinswoningen en € 327.500 voor de royale half vrijstaande woningen blijven dus gelijk.

 

Nieuw informatiecentrum

Het project wordt, samen met de nieuwe maquette van de Waalsprong, gepresenteerd

 in het Wooninformatiecentrum Waalsprong in 

Thermion. 


Park
De stand van de verkoop van de eerste fase heeft ertoe geleid dat gestart is met de planvorming van de inrichting van het Park tussen de Cantabriëstraat en de Balearenstraat. Het eerste schetsontwerp is gemaakt. Zoals eerder aangegeven zullen kopers t.z.t. gevraagd worden mee te denken over de inrichting.

 

Dakgeïntegreerde zonnepanelen
In Park Lentseveld kunnen optioneel zonnepanelen worden ingebouwd in het dakvlak. Daarmee kunt u tot 100% op uw elektriciteitsrekening besparen, zonder dat de panelen opvallen op het dak. Wilt u eens bekijken hoe zonnepanelen in het dakvlak geïnstalleerd worden, in plaats van er bovenop.  Zie foto’s en filmpje op de website

 

Voor meer informatie over Park Lentseveld kijkt u op de projectwebsite

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media