LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Preview woningen 'Wonen op de Set'

Dinsdag 26 Februari 2019 | reacties 8
bwnr-12-tm-142

De eerste beelden van de woningen van 'Wonen op de Set' zijn bekend. Zo komen er tussenwonigen, hoekwoningen, twee-onder-een- kapwoningen en vrijstaande woningen, die allemaal luxe of top-line worden afgewerkt. De prijzen variëren tussen €315.500 en €599.500.

 

locatie wonen op de set

KlokGroep heeft twee locaties in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld worden. Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet 'Wonen op de Set - Take one'. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk, tegenover voetbalvereniging OSC. Het tweede gedeelte 'Wonen op de Set - Take two' wordt in een latere fase ontwikkeld.

 

De verwachte start verkoop is 21 maart 2019. Geïnteresseerden kunnen nu al een voorkeur voor de woningen doorgeven. U kunt u ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan krijgt u bericht wanneer de start verkoop start. De bouw zal waarschijnlijk eind 2019 starten.

 

Lees meer over dit project op de projectwebsite.

 

op de set nightop de set 1

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (woensdag 27 februari 2019)

Saaie architectuur en belachelijke prijzen. Tijd voor een nieuwe crisis als je het mij vraagt...

Rutger (donderdag 28 februari 2019)

Komen er in de Waalsprong ook betaalbare koopwoningen van rond de 200k?

Redactie Waalsprong (maandag 04 maart 2019)

Jammer dat het je niet aanspreekt, David! Gelukkig zijn er in de Waalsprong meer projecten en locaties. We hopen dat je iets van je gading vindt, als het niet nu direct is, dan misschien wel in de toekomst.

Redactie Waalsprong (maandag 04 maart 2019)

Beste Rutger, in Hof van Holland komen straks meer betaalbare woningen en ook sociale huurwoningen. Houdt de nieuwsbrief in de gaten voor het meest actuele woningaanbod. En mocht je starter zijn op de koopwoningmarkt, kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor een starterslening! Meer informatie over de starterslening op: https://www.waalsprong.nl/actie-thema/starter/

Teun (dinsdag 05 maart 2019)

De eerste reageerder heeft gewoon gelijk. Andere projecten zoals de stadstuin zien er ook monotoon en fantasieloos uit. De architectuur mist details en speelsheid. Je zou een voorbeeld kunnen nemen aan het Waalfront, zoals Koningsdaal en de Handelskade. Ik ben er bang voor dat centrum gebied Hof van Holland ook geen beleving zal krijgen. De ambitieniveau is veel te laag. Een gemiste kans.

Michelle (maandag 11 maart 2019)

Ik was benieuwd of de woningen van 'wonen op de set ook van binnen te zien zijn, qua plattegronden etc. Hierdoor mis ik de indeling van de huizen en de oppervlaktes per ruimte. Is dit ergens te zien en heb ik dit over het hoofd gezien? Groeten

Redactie Waalsprong (woensdag 13 maart 2019)

Beste Michelle, als je op de projectsite van de ontwikkelaar kijkt, zie je diverse details van de woningen. Meestal houdt de verkopende partij echter ook details achter tot het moment van verkoop. Uiteraard kun je, als de informatie over de woningen naar buiten zijn gebracht, op basis van uitgebreide plattegronden je keuze maken. Wees er dus bij op 21 maart, en laat vooral voor die tijd al je voorkeur voor type woning weten via de projectsite, www.wonenindeset.nl. Succes!

Redactie Waalsprong (woensdag 13 maart 2019)

@Teun, jammer dat de architectuur in de Waalsprong je niet aanspreekt. Er wordt gebouwd in verschillende stijlen, en we hopen daarmee een breed publiek te bereiken. Smaken verschillen, en gelukkig dat jij in Waalfront wel een woning kunt vinden die bij de jouwe past!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media