LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pre-sale Zaligerhof gestart!

Maandag 16 November 2020 | reacties 2
impressie

De pre-sale van het eerste project in Hof van Holland is gestart. Ontwikkelaar VanWonen realiseert binnen het project Zaligerhof diverse type woningen, en dat op een toplocatie dichtbij het toekomstige Hart van de Waalsprong. 

 

Het project bestaat uit totaal 88 woningen, waarvan 65 stadsvilla's en herenhuizen en 23 woningen in de vrije sector huur. De woningen in de vrije-sector huur worden op een later moment op de markt gebracht. Houd daarvoor onze website, of de website van Zaligerhof in de gaten. De woningen binnen het project Zaligerhof komen op een prachtige locatie, dichtbij het Hart van de Waalsprong en tegenover Fort Beneden Lent.

 

De woningen worden gekenmerkt door bijzonder metselwerk, karakteristieke gevels, grote ramen en moderne Franse balkons. De ruime woningen hebben allemaal vier of vijf slaapkamers. En wilt u wonen en werken combineren? Ook dat kan bij verschillende bouwnummers. Uw auto kunt u makkelijk parkeren in het hofje achter uw woning. Bij dit hofje komt ook een moestuin en speeltuin, waar u samen met uw buren gebruik van kunt maken. De prijzen variëren tussen € 297.500 en € 534.000 v.o.n.     

 

Wonen in Hof van Holland

Hof van Holland wordt hét nieuwe hart van de Waalsprong. In dit gebied worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In totaal worden hier zo’n 1.500 woningen gerealiseerd binnen verschillende projecten, waar Zaligerhof er één van is. Naast wonen is er ook ruimte voor supermarkten (Albert Heijn en Aldi), speciaalzaken, horeca, een basisschool, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Totdat de definitieve supermarkten in gebruik worden genomen kunt u vanaf 20 november al boodschappen doen in de tijdelijke Aldi. Met de komst van deze voorzieningen wordt de Waalsprong een comfortabel en compleet stadsdeel. Meer weten over het nieuwe centrumgebied waar ook woningen worden gerealiseerd? Ga dan naar de website van Hart van de Waalsprong

 

Inschrijven

U kunt zich nu al op één of meerdere bouwnummers naar uw voorkeur inschrijven. Inschrijven kan tot en met maandag 30 november 10.00 uur, via de projectwebsite. Daar vindt u ook de informatie hoe het inschrijfproces precies in zijn werk gaat.

 

zaligerhof aizaligerghof ai2

« Terug naar het overzicht

Reacties

Paul (dinsdag 17 november 2020)

Beste mensen, waarom gebruiken jullie alle aanduidingen door elkaar. De hele wijk bestaat uit deelwijken en hebben allemaal een naam. Nu komt er een aanbod van Zaligerhof (een van) en komen we aan met blok A, B etc. Bovendien weet te niet wat er in de blokken nu komt en toch start een een pre-sail. Wat snap ik niet of doe ik verkeerd. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar Hart van Holland maar waar dat komt kan uit de tekening niet afleiden.

Redactie Waalsprong (dinsdag 17 november 2020)

Beste Paul, we leggen u graag uit hoe het precies in elkaar zit met Hof van Holland, Hart van de Waalsprong en Zaligerhof. Zou u uw gegevens willen sturen naar redactie@waalsprong.nl. We nemen graag telefonisch met u contact op om u meer te vertellen over Hof van Holland en omgeving.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media