LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pre-sale van het project Soetegaerde gestart

Dinsdag 11 Juni 2019 | reacties 2
aiuitsnede

Donderdag 6 juni is de pre-sale van de eerste fase van het project Soetegaerde gestart. Soetegaerde wordt ontwikkeld door projectontwikkelaar AM/VanWonen en ligt in de wijk Woenderskamp.

 

In totaal worden binnen het project Soetegaerde 109 woningen gerealiseerd, in een moderne, elegante stijl. De eerste fase omvat 2-onder-1-kapwoningen variërend tussen € 456.000 en € 585.000 v.o.n., hoek- en tussenwoningen variërend tussen € 309.000 en 425.000 v.o.n. en vrijstaande woningen variërend tussen € 558.000 en € 660.000 v.o.n. In onderstaande afbeelding zie je een plattegrond met het overzicht van de woningen (klik op de afbeelding voor een grotere weergave).

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. In deze wijk staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Inschrijven

Je kunt je nu inschrijven via de projectwebsite als geïnteresseerde en je voorkeur aangeven voor één van de woningen. Je kan meerdere bouwnummers aangeven die je voorkeur hebben en een volgorde in voorkeur aangeven. De inschrijving van de pre-sale eindigt op maandag 17 juni om 12.00 uur, waarna de digitale toewijzing plaatsvindt.

 

 

 

soetegaerde overzicht

 

soetegaerdesoetegaerde tussenwoning

« Terug naar het overzicht

Reacties

Bart van viegen (donderdag 13 juni 2019)

Zijn jullie wel helemaal lekker om zulke prijzen te vragen ?!

David (donderdag 13 juni 2019)

Bizar inderdaad. Het wordt echt tijd voor een flinke crisis.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media