LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pre-sale eerste woningen Hart van de Waalsprong gestart

Maandag 1 Februari 2021 | reacties 5
003-vw-cam-4-huddle

De pre-sale van de eerste koopwoningen in het Hart van de Waalsprong is gestart! Deze pre-sale geeft geïnteresseerden de tijd om zich te oriënteren op het woningaanbod, de financieringsmogelijkheden en andere woonwensen.

 

In deze fase gaan de verschillende woningtypen van de blokken A, B en C in voorverkoop. Zo kunt u zich nu alvast oriënteren op de woningen die later dit jaar in verkoop gaan. Binnen de blokken A, B en C worden 75 van de in totaal 450 woningen in het Hart van de Waalsprong gerealiseerd. Kiest u voor een stadsvilla, een herenhuis of toch voor een stadswoning? De prijzen starten bij € 269.000 v.o.n en lopen tot € 492.500 v.o.n. Deze prijzen kunnen nog aangepast worden. 

 

Webinar

Als geïnteresseerde voor één of meerdere woningen ontvangt u binnenkort een uitnodiging voor een online webinar. Tijdens dit webinar vertelt het team van Hart van de Waalsprong u alles over de verkoopprocedure, de planning, en bovenal, hoe gaaf het wordt om straks te wonen in het Hart van de Waalsprong.

 

Hof van Holland 

Hof van Holland wordt hét nieuwe hart van de Waalsprong. In dit gebied worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In totaal worden hier zo’n 1.500 woningen gerealiseerd binnen verschillende projecten, waar Hart van de Waalsprong er één van is. Naast wonen is er ook ruimte voor supermarkten (Albert Heijn en Aldi), speciaalzaken, horeca, een basisschool, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Totdat de definitieve supermarkten in gebruik worden genomen kunt u sinds het najaar van 2020 al boodschappen doen in de tijdelijke Aldi. Met de komst van deze voorzieningen wordt de Waalsprong een comfortabel en compleet stadsdeel. 

 

Inschrijven voor de pre-sale? 

Dat kan via de projectwebsite van het Hart van de Waalsprong. U wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste informatie over dit project en u ontvangt een uitnodiging voor het webinar. Als alle verkoopstukken gereed zijn kan er gestart worden met de verkoop. Naar verwachting zal dat dit voorjaar nog zijn.

 

overzichtwoning hart

« Terug naar het overzicht

Reacties

Erik (maandag 01 februari 2021)

Beetje laat dit bericht! Zoals gewoonlijk loopt deze site 1a2 weken achter. Vindt het een beetje raar dat hier nu te lezen valt dat in het voorjaar de verkoop wordt verwacht, terwijl er op de site hart van de waalsprong staat dat start bouw gepland staat in 2e kwartaal van dit jaar, of is dit nu ook weer verandert naar medio 2020??. Het valt mij op dat diverse projecten alsmaar vertraging oplopen! Kom eens jullie beloftes na...

Hart van de Waalsprong (maandag 01 februari 2021)

Beste Erik, de pre-sale is afgelopen weekend gestart. Dit is de pre-sale van de eerste koopwoningen. Naast koopwoningen zullen er in Hart van de Waalsprong ook diverse koop- en huurappartementen gerealiseerd gaan worden. De start van de bouw staat nog steeds gepland voor het tweede kwartaal. Kan je niet wachten tot het project gereed is, je kunt tot die tijd in ieder geval alvast je boodschappen doen bij de tijdelijke Aldi. Heb je belangstelling voor één van de woningen, dan willen wij je graag uitnodigen om deel te nemen aan de pre-sale via de website www.hartvandewaalsprong.nl

Redactie Waalsprong (dinsdag 02 februari 2021)

Beste Erik, we hebben de pagina bijgewerkt en voorzien van de meest actuele planning.

Geer (vrijdag 05 februari 2021)

Helaas weer weinig groen en veel steen. Wanneer wordt er nu eens werk gemaakt van huizenbouw als onderdeel va de natuur ipv natuur wegvagen en steen neerplanten?

Redactie Waalsprong (woensdag 10 februari 2021)

Beste Geer, het klopt dat je hier kijkt naar plannen voor een stedelijke omgeving. Het wordt tenslotte een centrumgebied dat voor de hele Waalsprong voorzieningen gaat bieden. Naast winkels komen er ook woningen, horeca en andere voorzieningen. Er wordt hier gekozen voor compact bouwen, zodat we het landschap daarbuiten minder hoeven te belasten. Want er is nou eenmaal een woningtekort dat opgelost moet worden. Op ándere locaties in de Waalsprong bouwen we meer met oog voor het landschap; bijvoorbeeld in de Stelt-Zuid (www.stelt-zuid.nl) waar woningen grenzen aan een boomgaard en ook de architectuur ondergeschikt is aan de omgeving. Ook in de Vossenpels wordt straks gezocht naar een goed overgang tussen de wijken in Lent en park Lingezegen. In Hof van Holland wordt bewust gekozen om stedelijk en compact te bouwen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media