LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Pre-sale blokken Donk en Elft in Hart van de Waalsprong is gestart

Donderdag 15 April 2021 | reacties 9
am-type-u-lwkiii-salamancastraat

De pre-sale voor de appartementen van de gebouwen Donk en Elft binnen het Hart van de Waalsprong is gestart. Deze pre-sale geeft geïnteresseerden de tijd om zich te oriënteren op het woningaanbod, de financieringsmogelijkheden en andere woonwensen. 

 

In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m² tot 130 m². In het gebouw komen vier verschillende woningtypes: Dreissena, Dullen, Dam en Daslook. Alle types hebben een ruime woonkamer met open keuken en een gedeeltelijk inpandig balkon op het zuiden met mooi uitzicht op het gezellige plein.

 

In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van twaalf verschillende woningtypes. Zo zijn er tweekamerappartementen type Plevier van circa 49 m² of een begane grond appartement type Meander van 65 m² met een plafondhoogte van ruim 4 meter. Verder zijn er verschillende driekamerappartementen van circa 72 m² - 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen en penthouses tot maar liefst 149 m².

 

Bekijk het concrete woningaanbod

Benieuwd naar al het concrete woningaanbod? Op de  projectwebsite vind je alvast de verdiepingsoverzichten van gebouw Donk en Elft. Je kunt je alvast gaan oriënteren welke soort type jouw voorkeur heeft en bij jouw woonwensen past.

 

Wonen in Hof van Holland

Hof van Holland wordt hét nieuwe hart van de Waalsprong. In dit gebied worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In totaal worden hier zo’n 1.500 woningen gerealiseerd binnen verschillende projecten, waar Hart van de Waalsprong er één van is. Naast wonen is er ook ruimte voor supermarkten (Albert Heijn en Aldi), speciaalzaken, horeca, een basisschool, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Totdat de definitieve supermarkten in gebruik worden genomen kunt u sinds het najaar van 2020 al boodschappen doen in de tijdelijke Aldi. Met de komst van deze voorzieningen wordt de Waalsprong een comfortabel en compleet stadsdeel. 

 

Start verkoop
De verkoop staat gepland voor juni van dit jaar. Vlak voor de start van de verkoop zal de online brochure en de verkoopdocumentatie op de website beschikbaar zijn. Inschrijven als geïnteresseerde kan via de website van het Hart van de Waalsprong


« Terug naar het overzicht

Reacties

Ronald (donderdag 15 april 2021)

'Het is ongekend wat er gebeurt op de huizenmarkt’ zegt NVM-voorzitter Onno Hoes. De AFM waarschuwt voor 'verhitte woningmarkt en overspannen beurs'. 'De huizenmarkt is oververhit en prijzen rijzen de pan uit' schrijft de NOS op haar website. Zonder gêne staat bij een appartement van 62 m2 met een verkoopprijs van 289k€ geschreven 'ideaal voor starters' (..) Met als dieptepunt een appartement van 50m2 voor 230K€ v.o.n., dat is omgerekend een m2 prijs van €4600,- Diverse gemeenten erkennen de noodkreet en stappen noodgedwongen zélf in de woningbouw om betaalwoningen en appartementen te realiseren (de geschiedenis herhaalt zich). Je zult maar een startende koper zijn met een hypotheek van 175K€ en graag in de omgeving van Nijmegen willen wonen, dichtbij het station. Ik hoop echt op betere tijden.

Rutger (donderdag 15 april 2021)

Ik dacht dat er betaalbare koopwoningen in het Hof van Holland zouden komen. Als dit alles is dan zie ik het triest in.

Erik (donderdag 15 april 2021)

@Ronald en Rutger Goedkope koopwoningen valt in de categorie: 230.000 t/m 380.000 Middelkoop 390.000 t/m 580.000 en dure koop: 590.000 t/m .... Er wordt sinds 2015 verwacht dat je naast je hypotheek standaard eigen vermogen in je huis steekt en eventueel aangevuld met een gift van 100.000. Vindt jullie beiden behoorlijk zeuren en je weet (in een stad kan je niet goedkoop wonen) Het hof van Holland gebied is een verlenging van het centrum van Nijmegen. Bij het project zuiderveld waren een tijdje terug heel wat woningen in de verkoop (290.000 tot 370.000) De gemiddelde verkoopprijs ligt hier in de regio op 386.000,- Als je niet tegen deze bedragen kan, hoor je hier niet thuis...

Roan (donderdag 15 april 2021)

Zo te lezen zit Erik er gebakken bij.. ;-) De verwachting dat iedere starter ‘zomaar’ een eigen vermogen ophoest en daarnaast ook nog een ton aan giften ophaalt, getuigt van het feit dat er weinig feeling is met starters anno 2021. Nijmegen zet vol in op deze regio om de broodnodige woningen te realiseren voor alle doelgroepen; en starters in het bijzonder. Als dit het resultaat van de inspanningen is, is dat teleurstellend.

Redactie Waalsprong (dinsdag 20 april 2021)

Het klopt dat de prijzen van nieuwbouw woningen de laatste jaren aanzienlijk zijn gestegen. Dit is een landelijke trend en heeft ook invloed op de woningprijzen in Nijmegen. In het Hart van de Waalsprong, het centrumgebied van Hof van Holland komen in totaal ca 500 woningen. Ze worden in fasen gerealiseerd. In het plan zijn circa 100 woningen sociale huur inbegrepen, en daarnaast vrije sector huur en zorgwoningen. Maar ook búiten het specifieke deel ‘Hart van de Waalsprong’ wordt in Hof van Holland gewerkt aan betaalbare woningbouw in de vorm van sociale huurwoningen, huur in de middel dure (vrije) sector en zorgwoningen. In 2019 is het bestemmingsplan aangepast voor de realisatie van extra sociale woningbouw en meer kleinere woningen.

Kevin (zondag 25 april 2021)

Er zijn niet meer sociale huurwoning nodig, maar betaalbare woningen voor starters (werkende mensen)..

Ronald (dinsdag 27 april 2021)

https://pointer.kro-ncrv.nl/

Ronald (dinsdag 27 april 2021)

https://pointer.kro-ncrv.nl/

Corinne (maandag 14 juni 2021)

Ik zou even kijken voor mijn zoon, die net is afgestudeerd. Helaas zijn wij niet zo bemiddeld dat wij hem even een ton kunnen "geven", dus het zit er helaas niet in om voor hem een appartement te kunnen kopen. Ik heb me zojuist afgemeld voor de webinar van vanavond. Heeft geen zin...

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media