LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Praat mee in de ontwerpfase van Zaligerhof

Woensdag 3 Juni 2020 | reacties 0
logo-zaligerhof

Ontwikkelaar VanWonen ontwikkelt in Hof van Holland een van de eerste woningbouwprojecten: Zaligerhof. Een project dat straks op een superlocatie ligt, op loopafstand van het Hart van de Waalsprong. VanWonen nodigt u uit om mee te praten in de ontwerpfase van Zaligerhof. 

 

Loop straks snel even naar de supermarkt, of maak tijdens de lunch een wandeling naar de bakker voor een vers broodje. Als u in Zaligerhof woont, zijn deze faciliteiten allemaal op loopafstand. Maar ook bent u binnen no-time bij de Spiegelwaal, waar u in de zomer een verfrissende duik kunt nemen.

 

Woonwensen
Geïnteresseerden voor het project Zaligerhof hebben al eerder gelegenheid gekregen woonwensen kenbaar te maken. Door middel van een uitgebreide vragenlijst kunnen zij aangeven hoe zij het liefst wonen. Er blijkt onder belangstellenden voorkeur te zijn voor duurzame, energiezuinige woningen met een oppervlakte van minimaal 120 m² met een voorkeur voor hoekwoningen. Maar ook een grote tussenwoning, type herenhuis, valt bij velen in de smaak.

Al deze input neemt de architect mee in de uitwerking van het ontwerp. VanWonen laat de woningen ontwerpen door FARO Architecten uit Arnhem, waarbij het team wordt geleid door Arjenne van Berkum. Zij is op zoek gegaan naar de kracht en identiteit van Hof van Holland, en daarbij geïnspireerd geraakt door de wisselwerking van het stedelijke karakter versus natuur.

 

Dit heeft geresulteerd in een ontwerp met rijk gedetailleerde gevels, ieder op een eigentijdse wijze. Er komen woningen met verschillende indelingen en groottes. Binnen Zaligerhof is een groen hof gepland dat je uitnodigt om gezamenlijk te genieten van het groen, het water en de rust. 

 

Praat mee in het webinar
VanWonen is nog volop bezig met uitwerking van de woningen. Om nog een helderder beeld te krijgen van uw woonwensen, organiseert VanWonen eind juni een webinar. In dit webinar laten zij u de eerste schetsen zien, worden vragen voorgelegd die van belang zijn voor het ontwerp en informeren ze u over de planning. Wilt u meer weten of een uitnodiging voor het webinar ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Zaligerhof

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media