LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Portaal tekent voor 50 sociale huurappartementen Hart van de Waalsprong

Maandag 26 April 2021 | reacties 0
003-vw-cam-9-huddle

Woningcorporatie Portaal en Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong hebben op 22 april de overeenkomst voor de afname van 50 sociale huurappartementen getekend. De woningen maken onderdeel uit van het nieuwe woon- en winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen, een ontwikkeling van AM en VanWonen.

 

Met de ondertekening komt de start van de bouw van de 50 sociale huurappartementen in blok Bliek (B) in Hart van de Waalsprong dichterbij. Het parkeerhuis en 8 stadswoningen maken ook onderdeel uit van blok Bliek. 

 

Levensloopbestendig wonen

Namens Portaal ondertekende directeur Vastgoed Projecten Marlies Krol: ‘Wij zijn blij en trots om met deze partijen samen aan de slag te gaan in Hart van de Waalsprong. Onze handen jeuken, want in Nijmegen is grote vraag naar huurwoningen voor 1- en 2-gezinshuishoudens. Betaalbaar voor starters, doorstromers én senioren. Kortom, levensloopbestendige woningen voor iedereen, die bijdragen aan het realiseren van inclusieve buurten waar iedereen thuis is. Daarom pakken we hier in Hart van de Waalsprong onze verantwoordelijkheid door 50 levensloopbestendige sociale huurappartementen van 65 m2 te bouwen. Waar onze huurders straks heerlijk en comfortabel wonen, dichtbij alle voorzieningen.’

 

Woningen

De sociale huurappartementen worden door Portaal ongeveer een half jaar voor oplevering (naar verwachting eind 2022) in verhuur gebracht via Entree.

 

Het volledige artikel lees je hier

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media