LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Lentseveld: tweede fase in aanbouw

Dinsdag 26 Augustus 2014 | reacties 0
ampartk-lentseveld

De vakantie is weer achter de rug, werk en school zijn weer begonnen en ook de bouwactiviteiten in project Park Lentseveld zijn weer opgepakt. Het project wordt gerealiseerd in twee bouwfasen, en er is goed nieuws te melden!


Fase 1 – uitverkocht!
Alle 22 woningen in de eerste fase zijn verkocht. Het overgrote deel van de woningen zijn al begin van dit jaar opgeleverd. Ook de laatste zeven woningen aan de Cantabriëstraat worden nog dit najaar opgeleverd.
 

Fase 2 – in aanbouw!
Van de 29 woningen in fase 2 zijn nu dertien woningen verkocht en vier woningen zijn onder optie. BAM Woningbouw is in juli, net voor de bouwvak, met de bouw van alle veertien woningen aan de Alicantestraat gestart. Hiervan zijn nog vijf eengezinswoningen te koop.

 

Ook worden de eengezinswoningen aan de Balearenstraat in september in aanbouw genomen. Hiervan zijn nog drie woningen te koop.

 

Van de vier twee-onder-én-kap woningen aan het park zijn er drie onder optie. Zodra twee van de vier verkocht zijn starten we ook daar eveneens met de bouw.
 

Openstelling bouwplaats
Wilt u een kijkje nemen in de woningen? Dan bent u van harte welkom op één van de vrijdagen waarin de bouwplaats is opengesteld. In iedere oneven week bent u op vrijdag welkom van 15 tot 16 uur. De eerst volgende keer is op vrijdag 29 augustus 2014.
 

Verkopende makelaars
Meer informatie vindt u natuurlijk op www.parklentseveld.nl. Voor vragen over het project, de woningen, de verkoop van uw eigen woning of een financieel gesprek kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars:

 

Strijbosch Thunnissen Nieuwbouw
St. Canisiussingel 22
6511 TJ NIJMEGEN
024-3651010
info@s-t.nl
 
Hans Janssen Garantiemakelaars
St. Canisiussingel 19 h
6511 TE NIJMEGEN
024-3244244
info@hansjanssen.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media