LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Lentseveld te Lent: zaterdag 8 februari open dag!

Dinsdag 4 Februari 2014 | reacties 0
am-park-lentseveld-fase-2

Projectontwikkelaar AM ontwikkelt en bouwt in de wijk Lenteveld sfeervolle twee-onder-één-kappers vanaf € 279.000 v.o.n. en rijwoningen met eigen signatuur vanaf € 189.500 v.o.n. Op zaterdag 8 februari bent u welkom op de bouwplaats tijdens een open dag.

 

U wilt wonen in Nijmegen. In een ruim opgezette, rustige, groene omgeving, maar wel dicht bij het centrum. Dat kan in Park Lentseveld! Het park tussen de Cantabriëstraat en de Balearenstraat wordt vanaf april al aangelegd.

 

Open dag
Aanstaande zaterdag 8 februari van 11:00 – 13:00 uur is de eengezinswoning aan de Balearenstraat 32 te Lent en de twee-onder-één-kapwoning aan de Cantabriëstraat 3 te Lent geopend voor bezichtiging. Beide woningen zijn nagenoeg gereed. U bent van harte welkom!

 

Start bouw
Eind van deze maand start de bouw van de laatste vijf eengezinswoningen en twee twee-onder-één-kap woningen in de eerste fase. Ook de laatste twee onverkochte eengezinswoningen zijn onder optie. Alle overige woningen aan de Cantabriëstraat zijn verkocht en vorige maand opgeleverd.

 

Woningen
Nu al meer willen weten? Kijk op de website www.parklentseveld.nl voor meer informatie over het project. U vindt hier onder andere de actuele stand van de nog te koop zijnde woningen in de tweede fase.

 

Interesse?
Heeft u interesse in één van de nog te koop zijnde woningen in fase 2? Maak dan een afspraak maken met één van de verkopende makelaars voor meer informatie (Strijbosch Thunissen, telefoon 024 3651010, info@s-t.nl of Hans Janssen, telefoon 024 3244244, info@hansjanssen.nl). Zij zijn uiteraard ook zaterdag tijdens de open dag aanwezig.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media