LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Lentseveld houdt Open Bouwplaats!

Maandag 17 November 2014 | reacties 0
fase2-5-2-onder-1-kap-park

Het project ‘Park Lentseveld’ in Lent houdt op zaterdag 22 november een open dag in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag. Komt u eens kijken op de bouwplaats! Ontwikkelaar AM en aannemer BAM vertelt u graag alles over het project en de nog beschikbare woningen.

 


Landelijke nieuwbouwdag
Op 22 november kunt u van 11 tot 15 uur een kijkje komen nemen in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag. U kunt binnen kijken in de woningen in aanbouw en zélf de  ruimte en mogelijkheden ervaren van wat wellicht uw nieuwe woning zal worden.

 

Park
De naam van het project ontleend zich aan het feit dat er in het hart van het project een park is gepland, dat voor de hele wijk Lentseveld een heerlijke plek zal zijn om te genieten van groen, te kunnen spelen en mensen te ontmoeten. Het park wordt nog dit plantseizoen ingericht, dus bewoners kunnen volgend voorjaar er al van genieten. Rondom deze groene oase zijn verschillende typen woningen gebouwd, en het grootste deel ervan is al opgeleverd. Er zijn nog enkele twee-onder-een-kap-woningen te koop. De koopsommen zijn vanaf € 279.000 v.o.n.. Voor meer informatie kijkt u op www.parklentseveld.nl

 

U bent van harte welkom!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media