LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Avenue: plannen vouwen zich uit voor Hof van Holland

Zaterdag 23 Oktober 2021 | reacties 0
blok-d

Ontwikkelaar Klokgroep presenteert de uitwerking van de plannen voor Park Avenue. De 78 woningen van dit project kenmerken zich door de grote variatie in uitstraling: van riante vierlaagse herenhuizen tot compacte stadswoningen met een fijn dakterras.

 

De gevelschetsen die nu op de projectsite online staan, geven u een eerste indruk van de negen verschillende woningblokken van Park Avenue. In de komende maanden wordt die informatie verder uitgewerkt, zoals de verschillende woningtypes met hun eigen unieke kenmerken en impressies van de woningen.

 

Keuze
Naar verwachting is het vanaf december van dit jaar mogelijk om alvast aan te geven bij Klokgroep naar welke woning(en) uw voorkeur uitgaat. Als alles volgens planning verloopt, dan start de verkoop in januari in 2022. Meld u nú alvast aan op de projectsite van de ontwikkelaar, om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Park Avenue.

 

Hof van Holland

Park Avenue wordt gerealiseerd in Hof van Holland. Aan één kant liggen de woningen aan het nieuwe stadspark met heerlijke kersenboomgaard. Aan een andere zijde vindt u de watersingel die door Hof van Holland loopt. In deze moderne, stedelijke buurt van de Waalsprong wordt wonen gecombineerd met een winkelcentrum, horeca en tal van voorzieningen. Het levendige hart waar bewoners van de Waalsprong terecht kunnen voor alle dagelijkse boodschappen en een gezellig terrasje kunnen pakken. Met het prachtige landschap van het Rivierpark binnen handbereik.

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media