LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Opnieuw bouwproject in De Stelt gestart

Vrijdag 2 September 2016 | reacties 2
20160902281a1167b-slq

Op vrijdag 2 september is de bouw van 70 woningen in De Stelt gestart. Wethouder Bert Velthuis boorde de eerste funderingspaal. De 70 woningen zijn verdeeld in twee projecten; Stadszicht (57 woningen) en De Steltse Hof (13 woningen). Bij de bijeenkomst waren veel kopers aanwezig die daar kennis konden maken met hun toekomstige buren.
 
Wethouder Bert Velthuis: "In korte tijd hebben bewoners van Nijmegen en Lent het nieuwe rivierpark in de Waal al in hun hart gesloten. De woningen die nu in De Stelt gebouwd worden, bieden de kans om te wonen in een prachtig rivierlandschap vlakbij het levendige stadshart van Nijmegen. In één woord uniek."

"De belangstelling voor wonen in Lent heeft onze verwachtingen overtroffen en is opvallend in de aantrekkende woningmarkt zoals wij die landelijk ervaren. Men woont hier straks in een dorp, aan de Waal en met de stedelijke allure van Nijmegen op ‘brugafstand'. Dat is wat de kopers aantrekkelijk vinden aan deze projecten.", aldus Marcel Trienen namens BPD en Trebbe. Ontwikkelaars BPD en Trebbe werken in deze projecten samen.
 
Over de woningen
Stadszicht en De Steltse Hof worden gebouwd in de nieuwste wijk van Lent; De Stelt. De wijk ligt ten zuiden van het oude dorp, tussen de bestaande bebouwing en de Waal. Project de Steltse Hof bestaat uit 13 woningen. In het hofje staan vrijstaande, twee-onder-één-kap-, hoek- en tussenwoningen, en een vrijstaande woning. Ontwikkelaars BPD en Trebbe werken in deze projecten samen.

 

Grote belangstelling

De belangstelling voor wonen in De Stelt was groot; bouw in het gebied is dan ook volop in gang en de eerste woningen zijn al opgeleverd. Vanaf volgend jaar wordt ook de ontwikkeling van het zuidelijk deel van De Stelt verwacht, met nieuwe bijzondere woningprojecten.

 

Foto: Niek Antonise

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Peter Sanders (maandag 10 oktober 2016)

We willen graag in aanmerking komen voor een koopwoning in De Stelt, kunt u ons hier informatie over sturen Hartelijke groeten, Fam. Sanders

Redactie Waalsprong (woensdag 02 november 2016)

Geachte familie Sanders, Allereerst excuus voor de trage beantwoording van deze vraag. Door een technische fout kregen wij geen seintje dat een vraag was gesteld bij dit bericht. Op dit moment zijn de woningen in De Stelt (het noordelijk deel) volledig uitverkocht. Wij verwachten in de loop van 2017 weer nieuw aanbod te hebben in De Stelt, en dan het zuidelijk deel. Het is dus nog even afwachten. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod, dan kunt u zich het beste abonneren op onze nieuwsbrief Waalsprong Actueel. Via www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven kunt u zich inschrijven. U blijft dan op de hoogte van alle start verkopen in de Waalsprong!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media