LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Oplevering 19 eengezinswoningen Het Nijland

Woensdag 3 April 2013 | reacties 0
1opleveringbloka-2april

Deze week levert Giesbers Wijchen 19 eengezinswoningen op van het project Het Nijland in Oosterhout. Het gaat om koopwoningen die in opdracht van Talis gerealiseerd zijn in in de Waalsprong in Nijmegen. Op één na zijn alle woningen verkocht.

 

Co-creatie met kopers leidt tot woning op maat

De woningen zijn verdeeld over drie blokken. Er was veel belangstelling voor deze goedkopere starterswoningen, ontworpen door architect Geesink Weusten. De uitstraling van de woning, de gunstige indeling, de rustige ligging én de betaalbaarheid (verkoopprijs vanaf € 169.500,-) hebben hier zeker aan bijgedragen. Er is gebruik gemaakt van het Giesbers Huislabel-concept waarbij de klant centraal staat en al in een vroeg stadium inspraak heeft in de woonplattegronden, het gevelbeeld en de afwerking van de woning, door onder andere woonworkshops.. Doordat de aannemer de individuele woonwensen van de toekomstige bewoners kon meenemen bij de bouw, zijn de woningen in vijf maanden gerealiseerd.

 

Kopen met Starters Renteregeling of Starterslening

Meerdere woningen zijn verkocht met de Starters Renteregeling van Talis of de gemeentelijke Starterslening. Met de Starters Renteregeling schiet Talis 20% van de hypotheekrente voor. Kopers betalen dit na dertig jaar, tussentijds of na verkoop van de woning, terug en alleen als de woning meer waard is geworden.

 

Talis in de Waalsprong
Talis heeft als doel om mee te bouwen aan de totstandkoming van gevarieerde wijken. Dit geldt ook voor de Waalsprong. Een wijk waar plaats is voor allerlei verschillende mensen en leefstijlen. De nieuwbouw van Het Nijland past hier goed bij. Talis werkt op dit moment nog aan diverse andere projecten  in de Waalsprong. Dit voorjaar start de nieuwbouw van 24 eengezinswoningen aan de Valenciastraat en 22 appartementen aan de Toledostraat. In voorbereiding is de nieuwbouw van de Vossenpels (duurzame woongemeenschappen). Bij veel projecten betrekt Talis de toekomstige bewoners in een vroeg stadium om hen ruimte te bieden mee te denken over hoe hun woning eruit komt te zien.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media