LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag nieuwbouwplan Ons Uitzicht op 3 oktober

Donderdag 24 September 2015 | reacties 0
open-dag-3-okt

Op zaterdag 3 oktober organiseert Reuvers Bouw en Ontwikkeling een open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan Ons Uitzicht in Nijmegen.
 

Van 11.00 tot 13.00 uur staat het verkoopteam van Reuvers klaar in de rode bouwkeet nabij de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel in Nijmegen. Op deze dag kunt u een kijkje nemen op de projectlocatie én in het gloednieuwe informatiecentrum. Hier is de uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar van de woningen die op dit moment in verkoop zijn.


Unieke woningen
Nieuwbouwplan Ons Uitzicht is gelegen op het mooiste stukje van de wijk Grote Boel, en is daarmee onderdeel van De Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. De woningen in Ons Uitzicht zijn uniek in elk opzicht. Ze bieden je volop luxe en kwaliteit en een heel bijzondere woonbeleving.


Ons Uitzicht omvat in totaal 29 woningen, die samen als het ware een halve maan vormen. Door de verdeling in een blok van 13 en een blok van 16 woningen én door de creatieve hoekoplossingen biedt Ons Uitzicht een gevarieerd woningaanbod.


Kijk voor meer informatie op de site van Ons Uitzicht.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media