LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag 19 maart Grote Boel

Maandag 14 Maart 2016 | reacties 0
label-grote-boelprofiel-fb

Aanstaande zaterdag, 19 maart, is er een open dag op het bouwterrein van Grote Boel. Ontwikkelaars Heijmans en Reuvers presenteren daar het woningaanbod van de diverse plannen. En er is weer nieuw aanbod in verkoop.

 

Er is van alles te zien tijdens deze open dag. De projectlocatie is nu nagenoeg geheel bouwrijp en de straten liggen er al. Je krijgt dus echt een goed beeld van waar de woningen komen en kunt er ook op je gemak rondlopen.

 

Nieuwe woningen in verkoop

De ontwikkelingen in Grote Boel gaan snel. De eerste woningen in Grote Boel zijn eind 2015 al opgeleverd. In de loop van dit jaar zal dat aantal alleen maar groeien, er wordt volop gebouwd en eind 2016 staan er circa 150 woningen. Er gaan nu weer nieuwe woningen in de verkoop.  

 

Ons ParkzichtOns Parkzicht

Projectontwikkelaar Reuvers ontwikkelt onder andere nieuwbouwplan Ons Parkzicht. Van dit plan is nu naast fase 1A ook de verkoop van de woningen van fase 1B gestart. Deze woningen worden met een innovatief modulair bouwsysteem gerealiseerd. Dit betekent dat er onder andere extra aandacht is voor duurzaamheid en energie: de woningen zijn standaard al energiezuinig en hebben optioneel bijna 0 op de meter.Ga dan naar www.ons-parkzicht.nl voor meer informatie.

 

Wil je meer weten over de andere projecten van Reuvers? Kijk dan op www.ons-landzicht.nl of www.ons-uitzicht.nl.

 

Waalformaat Nijmegen Waalformaat Nijmegen

Project Waalformaat Nijmegen is een nieuw project in Grote Boel. Heijmans realiseert daar 8 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. De verkoop start in april. Het is nu al wel mogelijk om uw belangstelling aan te geven.

 

Kijk voor meer informatie op www.waalformaatnijmegen.nl.  

 

Opgewekt wonen
Project Opgewekt wonen, ook van Heijmans, realiseert 17 energieneutrale woningen in een groene omgeving. De bouw is al gestart en de woningen worden in april opgeleverd. Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.opgewektwonen.nl.

 

Van harte welkom

Je bent tijdens de open dag van harte welkom tussen 10.30 en 12.00 uur in het verkoopinformatiecentrum van Reuvers op de projectlocatie in de rode bouwkeet, nabij de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel in Nijmegen-Noord. Voor de locatie van Heijmans, rijdt u vanaf de rotonde de bouwweg het gebied in. De gele bouwkeet van Heijmans ziet u vanzelf aan uw rechterhand. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media