LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Oosterdijken: Oost West, thuis best in Nijmegen

Maandag 17 Juni 2013 | reacties 0
2013-06-05-bouwnummer-1-tm-13-definitief

Een waarheid als een koe. Want waar je ook bent, thuis voel je je toch altijd beter op je gemak. Dat geldt zeker voor het plan Oosterdijken in de wijk  Het Nijland,  waar 17 schitterende rijwoningen worden gerealiseerd. Stuk voor stuk bijzonder comfortabele woningen met veel leefruimte en woongenot. Op 22 juni start de verkoop. 

 

Plan Oosterdijken 

Plan Oosterdijken ligt in het kleinschalige Nijland, onderdeel van de wijk Oosterhout in de Waalsprong. Hier realiseert Reuvers Bouw en Ontwikkeling een fantastisch plan met 17 bijzonder comfortabele rijwoningen in een heerlijke landelijke omgeving. De woningen kenmerken zich door hun karakteristieke vormgeving met een mooi rood gemêleerde gevelsteen en grijze pannendaken. Het straatbeeld is gevarieerd door toepassing van eindgevels met een dwars geplaatste kap. De woningen zijn verrassend ruim met veel mogelijkheden om de inrichting helemaal naar eigen ideeën vorm te geven. Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderverdieping met veel mogelijkheden. De kavels zijn ruim met een berging in de achtertuin en een parkeerplaats op eigen terrein. Kortom, heerlijke huizen op een geweldige plek!
 
Start verkoop
Zaterdag 22 juni a.s. start de verkoop van de 30 woningen plan Oosterdijken! Koopsommen vanaf € 162.500,- v.o.n. en komen daarmee in aanmerking voor een startersregeling. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 te Lent. De uitgebreide brochures liggen voor u klaar! Voor meer informatie kunt u tevens terecht op de projectwebsite.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media