LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ontwerp voor park Lentseveld gereed: maak kennis met de plannen

Woensdag 28 Januari 2015 | reacties 0
perspectief-park-lentseveld

In de wijk Lentseveld staat een park gepland: tussen de Balearenstraat en Cantabriëstraat is een ruime plek gereserveerd om in te vullen met groen en speelmogelijkheid. In het afgelopen jaar is samen met bewoners uit de buurt gewerkt aan het ontwerp; de gemeente Nijmegen stelt inbreng vanuit de omgeving en de gebruikers heel erg op prijs. Het ontwerp is nu gereed, over enkele weken wordt er gestart met de realisatie. Wilt u het plan komen bekijken? Dan nodigen gemeente Nijmegen en GEM Waalsprong u van harte uit!

 

Het park wordt in een landschappelijke stijl aangelegd. In het park is volop ruimte om te spelen en recreëren. Zo komt er een speelveld en een waterspeelplaats. Met de kabelbaan, glijbaan en klauter -en klimobjecten tarten kinderen de zwaartekracht. In het park worden verder fruitbomen en eetbare planten/vruchten aangeplant en er is een hondenuitlaatplaats opgenomen in het plan.


De presentatie van de plannen vindt plaats op dinsdag 10 februari  aan de hand van informatiepanelen, in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion. U kunt vrij binnenlopen tussen 19.30 uur en 21.00 uur, voor vragen kunt u dan terecht bij de aanwezige medewerkers.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media