LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Onderhoudswerkzaamheden straatverlichting Laauwik

Dinsdag 15 Maart 2022 | reacties 0
straatverlichting-donker

In de afgelopen weken is in delen van de wijk Laauwik regelmatig de straatverlichting uitgevallen. Enkele storingen konden soms makkelijk verholpen worden, maar in andere gevallen was het moeilijk de oorzaak op te sporen. Op dit moment zijn zoveel lichtmasten uitgevallen, dat er onderzoek nodig is in de hele wijk.

 

De gemeente heeft afspraken gemaakt met de leverancier om dit onderzoek en de bijbehorende reparaties zo snel mogelijk in te zetten. Daarom rijdt vanaf deze week (medio maart) een speciale meetwagen door de wijk die problemen in de ondergrondse kabels op kan sporen. In de wijk wordt iedere keer een deel van lantaarnpalen uitgezet (groepen van circa 100 lichtmasten tegelijkertijd). Vervolgens gaat de meetwagen dit deel van de wijk onderzoeken. Als de apparatuur in deze wagen een breuk of zwakke plek meet, wordt deze gelijk verholpen. De monteur graaft dan ‘mansgat’ in de stoep (een gat van circa 1x1 meter) en is dan enkele uren bezig de breuk te herstellen. Pas als álle breuken verholpen zijn, werkt in dat deel van de wijk de straatverlichting weer.

 

Enkele weken werkzaamheden
Het is op dit moment onduidelijk op hoeveel plekken reparaties moeten worden uitgevoerd. Daarom is moeilijk in te schatten hoe lang de werkzaamheden duren. De meetwagen blijft in de wijk, totdat alle storingen verholpen zijn. Dit kan tot enkele weken oplopen.

 

Meld- en herstel

Heeft u in de afgelopen tijd de moeite genomen om de storingen in de straatverlichting te melden via de Meld- en Herstelapp? Hartelijk dank daarvoor. Als u vanaf dit moment een melding doet, krijgt u als antwoord dat de storing bij ons bekend is, dat er aan gewerkt wordt, en dat de werkzaamheden misschien enkele weken gaan duren voordat alles is opgelost. Wij hopen intussen op uw geduld en op begrip voor de overlast die de donkere wijk en de werkzaamheden met zich meebrengen.

 

Vragen?
Stel uw vragen over dit onderwerp via mail of telefoonnummer 024 329 8701 aan onze collega's in het Waalsprong Informatiecentrum, of loop even binnen!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media