LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nog enkele appartementen beschikbaar in LOYD

Donderdag 22 April 2021 | reacties 0
1uitsnede

Droomt u van een luxe appartement met een ongeëvenaard uitzicht? Bekijk dan hier de nog beschikbare appartementen, bijvoorbeeld aan de noordzijde van Robie House. Vanuit hier kijkt u weids uit over de kersenboomgaard: een waardevol historisch element in de Waalsprong dat zijn groene karakter zal blijven behouden.

 

Digitaal inschrijven
De 78 appartementen van LOYD – met oppervlaktes variërend van 80 m2 tot penthouses van 232 m2 – zijn vanaf donderdag 8 april om 12.00 uur in verkoop gegaan. De prijzen variëren van circa € 350.000,- tot € 1.200.000,-. Alle verkoopinformatie is te vinden op  www.loyd-nijmegen.nl. Inschrijven op een appartement kan digitaal, door het aanmaken van een persoonlijk account via account.loyd-nijmegen.nl

 

Staat het appartement van uw voorkeur onder optie, dan is het mogelijk om u in te schrijven voor de reservelijst. Vervalt de optie, dan wordt het appartement opnieuw toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

 

Optantenavond
Leidt uw inschrijving tot een optie op een appartement, dan ontvangt u een uitnodiging voor de digitale optantenavond op donderdag 29 april om 18.30 uur. Hier ontvangt u informatie over het verdere verkoopproces en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

LOYD dijkzone

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media