LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe ontwikkelingen Park Lentseveld

Vrijdag 10 Februari 2012 | reacties 3

In de woonbuurt Lentseveld, direct ten noorden van de oude kern van het dorp Lent, heeft Edo Geesink van Geesink Weusten Architecten uit Arnhem een prachtig plan ontworpen rondom een groot groen park. Het programma bestaat uit een combinatie van rijwoningen, geschakelde en half-vrijstaande twee-onder-een-kap-woningen. Ook een urban villa met 16 appartementen behoren tot het plan.

 

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten en meepraten? Donderdag 16 februari bent u vanaf 19 uur van harte welkom in Café Restaurant Het Witte Huis, Pastoor van Laakstraat 54 in Lent. Vanaf 19.30 uur zal een presentatie worden verzorgd van de plannen door o.a. de architect. Wilt u hierbij zijn? Meldt u dan aan op de projectsite van AM. Op deze site vindt u uiteraard meer informatie. Tot ziens op de 16e!
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

H.Hakvoort (maandag 13 februari 2012)

Hoezo????? Groot, groen park in Lent????? Alle mooie, oude bomen worden omgezaagd. En als je vraagt "Waarom?" is het antwoord: "Er komt hier een mooi, groen park." Ik begrijp hier geen barst van.

David (maandag 13 februari 2012)

Dit artikel is compleet onzinnig. Er staat in andere: er komt een park, want de architect heeft huizen gepland. Komen er nu huizen of een park?????

Communicatieteam Waalsprong (dinsdag 14 februari 2012)

Dit bouwplan van AM ligt in Lentseveld (Lent) en omsluit straks een park. Het gedetailleerde ontwerp voor dit park is nog niet gereed, maar zeker is dat er een wadi (voor opvang regenwater) in komt en dat er bomen worden geplant. De inrichting ervan gebeurt pas nĂ¡ dat de bouw gereed is, omdat het anders te veel te leiden heeft van de bouwwerkzaamheden. Verder gaat de gemeente in samenspraak met omwonenden een speelplek inrichten. Bewoners worden van harte uitgenodigd om daar in mee te denken!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media