LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe naam landschapszone: Scrabbelt u mee?

Maandag 30 Januari 2012 | reacties 0
de-woerdt-1

En de eerste letter is ........ een A!

  

Eind 2011 organiseerde de gemeente een namenwedstrijd voor ‘de landschapszone’. Dit gebied ligt in het hart van de Waalsprong aan beide zijden van de Prins Mauritssingel. De jury heeft unaniem een naam gekozen uit de maar liefst 80 inzendingen. De nieuwe naam blijft nog even geheim. Hoe lang het geheim blijft is afhankelijk van uw scrabbletalent. Vanaf 30 januari wordt op de site van de gemeente Nijmegen en via twitter elke dag in willekeurige volgorde één letter vrijgegeven van de nieuwe naam.

 

Nijmegen krijgt in het hart van de Waalsprong een nieuw watergebied met natuur en recreatie. Een groene strook die de oostelijk en westelijke helft van het nieuwe stadsdeel met elkaar verbindt. Drie grote waterplassen bepalen straks het beeld. In 2020 is het gebied klaar, tot die tijd wordt er hard gewerkt. Op dit moment heet dit gebied nog ‘de landschapzone’, een werknaam. Geen naam die uitstraalt wat het gebied moet worden: water, groen, recreatie en wonen. Daarom organiseerde de gemeente eind 2011 een namenwedstrijd.

 

Op 8 februari maakt wethouder Van der Meer de laatste letter en de naam bekend.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media