LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe locatie en plannen voor het Citadel College

Donderdag 17 Januari 2019 | reacties 0
citadel-bovenaanzicht

Dit jaar wordt gestart met de bouw van de nieuwe vmbo-locatie van het Citadel College. Het nieuwe gebouw speelt in op de behoefte en het belang om onderwijs te bieden in een moderner gebouw, met alle mogelijkheden van deze tijd. Intussen is de vmbo-locatie van het Citadel College al ruim 12 jaar gevestigd in het voormalige pand van de Lentse potgrond. Het nieuwe gebouw is gelegen tegenover het huidige pand.

 

De planning is om na de herfstvakantie van 2019 te beginnen met de bouwvoorbereidingen. Als alles volgens planning verloopt kan het Citadel College vanaf begin 2021 les geven op hun nieuwe locatie. Net als bij de inrichting van het hoofdgebouw aan de Griftdijk dat al eerder gebouwd werd, denken ook nu weer leerlingen en personeelsleden mee over de aankleding van de nieuwe school.

 

Lees hier het interview met conrector Niek Schoot, waarin hij met trots vertelt over de plannen van deze populaire middelbare school in Nijmegen.

 

citadel bovencitadel binnen

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media