LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe locatie én lunchcafé voor Fabrikaat

Donderdag 9 Januari 2020 | reacties 0
klei

Vanaf 2020 start Fabrikaat een nieuw experiment, namelijk het opzetten van een lunchcafé. Het lunchcafé komt in de nieuwe locatie van Fabrikaat, het dijkhuis aan de Zaligestraat. Naast het lunchcafé wordt hier in 2020 ook een werkplaats geopend. Zo kun je straks lunchen van servies dat ter plekke gemaakt wordt.

 

Op een prachtige locatie, grenzend aan de Spiegelwaal, kan je later dit jaar genieten van een heerlijke lunch. De lunch wordt geserveerd op servies vervaardigd van Nijmeegse rivierklei en is een experiment naar nieuwe toepassingen van deze klei op de voet te volgen.

 

Ben jij de horecaondernemer die Fabrikaat zoekt?

Voor deze locatie zoekt Fabrikaat nog een horecaondernemer, een enthousiast en ondernemend persoon met horeca achtergrond of ambitie. Zie jij dit jezelf wel doen? Klik hier voor meer informatie.

 

Over Fabrikaat

Fabrikaat heeft in 2019 op 21 plekken in de Waalspropng klei verzameld en geanalyseerd op specifieke eigenschappen. Op verschillende evenementen hebben ze het experiment mogen presenteren. Samen met het publiek werden er 1500 wegwerpborden gemaakt, die ter plekke werden gebruikt. In 2019 zijn er verschillende bijzondere items gemaakt van klei. Een overzicht van alle producten vind je hier.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media