LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe kavels Ikbouwbetaalbaar beschikbaar

Donderdag 20 Februari 2014 | reacties 1
ibbnlentseveld

Wegens het grote succes van de IkbouwbetaalbaarNijmegen-regeling in de Vossenpels wordt nu een tweede locatie aangeboden. Binnenkort is het bouwen van een betaalbare woning met de speciale starterslening ook mogelijk in de buurt Lentseveld in Lent. Heeft u belangstelling? Meld u dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt en aanstaande zaterdag mogen de eerste belangstellenden al een kavel kiezen. 

 

Een eigen huis laten bouwen? Dat kan vanaf nu bijna iedereen! In Nijmegen hebben we een nieuwe financiële regeling. Hiermee is het bouwen van een eigen huis ook haalbaar voor mensen die anders alleen in aanmerking komen voor een huurwoning. Wil jij ook slim en betaalbaar zelf je huis bouwen? Waag dan de sprong met IbbN.

 

Iedereen een eigen huis
De gemeente Nijmegen vindt dat meer mensen een eigen huis moeten kunnen bouwen. Misschien denk je dat jouw inkomen dat niet toelaat. Maar met de IbbN-regeling krijg je met een inkomen tussen € 30.000 en € 47.000 de kans om zelf te bouwen. IbbN staat namelijk voor ‘IkbouwbetaalbaarNijmegen’. Het IbbN-bouwboek maakt het je makkelijk om een keuze te maken. Doe dan eens de IbbN-check om te zien of IbbN ook iets voor jou is. Lees op deze site meer over IbbN en de IbbN-check.

 

Locatie
Op dit moment wordt het bestemmingsplan Lentseveld aangepast om IbbN op korte termijn mogelijk te maken. Schouder aan schouder  (rijwoning) of datcha (vrijstaand), er zijn voor beide typen woningen kavels beschikbaar. Vraag er naar bij het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

Belangstelling?
Het enthousiasme om zelf een huis te laten bouwen met de nieuwe financiële regeling die de gemeente Nijmegen aanbiedt, is groot. Op zaterdag 22 februari a.s. gaan we weer kiezen. Overweeg je om in te schrijven? Heb je nog vragen of wil je met iemand over IbbN aan tafel? Loop dan eens binnen bij het Wooninformatiecentrum Waalsprong in Lent. Je kunt ook een e-mail sturen met je contactgegevens (naam, adres, telefoon en e-mailadres), zodat wij je vrijblijvend op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ai ju deng (donderdag 20 februari 2014)

Ik wil graag meer infomatie voor vrijstaande kavel mijn mob 0624414525

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media