LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe kans voor zelfbouwers in Vossenpels

Maandag 12 Maart 2018 | reacties 0
referentiebeeld

In Plantjevlag zijn nieuwe kavels voor zelfbouw beschikbaar. Op de voormalige locatie De Kas (hoek Vossenpelssestraat/Laauwikstraat) is ruimte voor maximaal 14 woningen. Schrijf u voor 16 maart in om op 22 maart mee te doen aan de loting.

 

Vaste verkaveling
Voor wat betreft de verkaveling biedt het bestemmingplan minder vrijheid dan de keuzevrijheid die de eerdere fasen van Plantjevlag kenden. De verkaveling van het deel ten zuiden van de ‘doorsteek’ naar park Lingezegen ligt vast. In het deel ten noorden hiervan is beperkt ruimte voor het realiseren tweekappers.

 

Kavelprijs en afmeting
De grootte van de kavels varieert van 236 m2 voor een helft van een dubbel tot 402 m2 voor een vrijstaand huis. De kavelprijs is vastgesteld op € 478 incl. BTW per m2.

Inschrijven, loting, toewijzing
Heeft u interesse in één van de 14 bouwkavels? Geef dit dan aan door het inschrijfformulier in te dienen*. De inschrijvingsperiode sluit op 16 maart om 17.00 uur en is bedoeld om het aantal belangstellenden voor de kavels te peilen. Bij voldoende belangstelling gaat de gemeente Nijmegen op 22 maart om 13.00 uur over tot loting, toewijzing en het aanbieden van optieovereenkomsten. Om in aanmerking te komen voor de loting, volgt u de exacte inschrijfvoorwaarden*.

 

* Het inschrijfformulier en de inschrijfvoorwaarden vindt u via dit bericht.

 

Informatie
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon 024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl.

 

Verkaling locatie Kas

 

 

 

 

 

 

referentie Plantjevlag

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media