LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe Buurt, thuis in Zuiderveld!

Woensdag 22 November 2017 | reacties 0
vo-tweekappers

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong, ontwikkelen VanWonen en AM circa 75 grondgebonden woningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

 

In Nieuwe Buurt is de keuze aan u. Een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Er is volop ruimte voor uw woonwensen. Die woonkeuken waar u altijd al van droomt, een eigen werkkamer, die garage voor uw hobby gereedschap of de luxe van een extra vierde slaapkamer met badkamer en-suite. Project Nieuwe Buurt biedt u de ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van uw nieuw te bouwen huis, nog voordat de verkoop start.

 

Nieuwe buurt 1 nieuwe buurt 2

 

Een eerste ontwerp

Op dit moment bevindt de planontwikkeling van Nieuwe Buurt zich in het stadium van voorlopig ontwerp. Dat wil zeggen dat VanWonen en AM op basis van het beeldkwaliteitsplan van de gemeente Nijmegen een eerste ontwerp hebben gemaakt. De impressies geven hiervan al een voorlopig beeld.

 

De komende maanden gaat de ontwikkeling van Nieuwe Buurt verder. Hiervoor is uw input nodig. Meld u daarom nu aan voor Nieuwe Buurt via de website www.nieuwebuurtzuiderveld.nl (vanaf vrijdag 24 november online) en deel uw woonwensen. VanWonen vertaalt de komende maanden uw wensen naar het definitief ontwerp. Zo wordt de Nieuwe Buurt uw nieuwe thuis. Nieuwe Buurt, thuis in Zuiderveld!

 

Woonbeurs Waalsprong

Op de Woonbeurs Waalsprong op 25 november presenteert VanWonen de eerste schetsen van dit project. U bent van harte welkom!

 

Kijk op www.zuiderveld-nijmegen.nl voor meer informatie over de nieuwe wijk Zuiderveld.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media