LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe brede school op 'het eiland' Laauwik

Dinsdag 8 Januari 2013 | reacties 0
080100-448

Lent krijgt, naast de al aanwezige basisscholen 'Het Talent' (gevestigd in De Ster) en De Geldershofschool (realiseert momenteel een nieuwe huisvesting), een nieuwe voorziening voor basisonderwijs. Er wordt een brede school gerealiseerd in Lent op 'het eiland' van de nieuwbouwbuurt Laauwik, nabij de huidige openbare begraafplaats. Dat is het voorstel dat het college van burgemeester en wethouders eind december heeft vastgesteld.

 

Brede steun

Deze locatie is eerder gepresenteerd op een wijkavond voor bewoners en kreeg daar brede steun. Uit de peiling voor de school bleek dat het merendeel van de aanwezige bewoners (ca. 75%) van Lent voorstander is van een school naast de begraafplaats. De verkeerssituatie en de verdere inrichting van het eiland worden nu verder onderzocht.

 

Meer informatie

U kunt het collegebesluit en de route ernaartoe vinden op de site van de gemeente Nijmegen. Hieronder ziet u een situatieschets (rode ster) van de gekozen locatie.

 

locatieschets 'brede school' in Lent

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media