LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe basisschool Oosterhout: informatieavond op 13 juni

Dinsdag 7 Juni 2016 | reacties 0
080100-448

In de nieuwe woonbuurt Grote Boel is plek gereserveerd voor een nieuwe basisschool. Hoewel het nieuwe gebouw pas in het schooljaar 2017-2018 gereed zal zijn, gaat de school al direct na deze zomervakantie van start vanuit voorzieningenhart De Klif. Op maandag 13 juni is een informatieavond georganiseerd voor alle belangstellenden.

 

In het schooljaar 2016-2017 start de school vanuit een tijdelijke locatie in voorzieningenhart De Klif. Dat schooljaar zal de vormgeving van het nieuwe gebouw en de inrichting ervan een belangrijk onderwerp worden; de schoolleiding vindt daarin de stem van de leerling heel belangrijk. In het nieuwe gebouw is straks ruimte voor circa 500 leerlingen.

 

Passend onderwijs in de Waalsprong

In de Waalsprong zijn al verschillende basisscholen aanwezig om de groeiende jeugd passend onderwijs te bieden. Zo zijn er drie scholen in Lent met ieder hun eigen signatuur en is er openbare basisschool De Oversteek in Oosterhout die vanaf de eerste realisatie van woningbouw aanwezig was in de wijk. Daarnaast is er speciaal onderwijs dat verzorgd wordt door de Windroos, en biedt het Citadelcollege voortgezet onderwijs op alle niveaus. Nu komt daar dus een nieuwe basisschool bij.

 

Informatieavond

De nieuwe basisschool valt onder de Stichting Conexus. Conexus organiseert op maandag 13 juni, van 19.30 uur tot 20.30 uur een informatieavond in De Klif, Pijlpuntstraat 1 te Nijmegen. U bent van harte welkom. Voor meer informatie of aanmelden van leerlingen kunt u tevens contact opnemen met Conexus via e-mail of telefoon 024 373 3960.  

 

Bekijk ook de informatiefolder over de nieuwe school.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media