LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwbouwproject Park Avenue binnenkort in verkoop

Donderdag 23 December 2021 | reacties 0
1208-cam-05-bnr-71-tm-78-hr

De verkoop van nieuwbouwproject Park Avenue in Hof van Holland start binnenkort. De planning is dat KlokWonen de 78 woningen eind januari 2022 in verkoop brengt. Het is nu al mogelijk u in te schrijven als belangstellende en een voorkeur voor woningtype door te geven.

 

De woningen van Park Avenue vallen op door hun stadse architectuur, met veel variatie in woonoppervlak en gevels. Ook qua ligging is er veel te kiezen: van het groene hart van Hof van Holland tot de buitenrand, met uitzicht op bijvoorbeeld de watersingel of de boomgaard die in de toekomst wordt omgetoverd tot stadspark.

 

Kavelkaart

De verwachte woningprijzen variëren van circa € 349.000 tot circa € 719.000 v.o.n. Via de kavelkaart op de projectsite kunt u de woning kiezen die past bij uw woonwens en budget: vanaf dit moment is daar voor iedere woning prijsindicatie zichtbaar. 

 

Account maken en voorkeur aangevenPark Avenue, overzicht

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Park Avenue?  Dan is het handig alvast een account aan te maken. Geef ook nu alvast uw voorkeuren door, om uw kansen te vergroten bij de woningtoewijzing!

Op deze pagina kunt u de impressies van de verschillende woningtypes bekijken en een virtuele tour volgen. De verwachting is dat eind januari 2022 KlokWonen wonen kan starten met de verkoopgesprekken.   

 

Wonen in het levendige hart

Hof van Holland is het nieuwe stedelijke hart van de Waalsprong. Hier ervaar je het nieuwe stadse wonen. Een plek waar alle bewoners van de Waalsprong en andere bezoekers graag komen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Het is er levendig, maar niet hectisch. Gezellig, maar niet benauwend. De prettige inrichting, slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen en de zichtbare nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer. Een grote variëteit nieuwe bewoners vindt er een nieuw thuis aan het gezellige plein, rond het stationsgebied of in een beschut buurtje. Altijd met de voorzieningen binnen handbereik.

 

Park Avenue 1

  

Park Avenue 2Park Avenue 3

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media