LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwbouwplan voor Stelt-Oost: Lents Buiten Oost

Donderdag 23 December 2021 | reacties 0
overzicht

Ontwikkelaar VanWonen presenteert haar plannen voor de woningbouw in de Stelt-Oost. Het plan wordt onder de naam ‘Lents Buiten Oost’ gelanceerd en het is nu al mogelijk u als belangstellende voor dit project in te schrijven.

 

Deze tweede fase van Lents Buiten ligt in de Stelt-Oost, op een prachtige locatie aan de oostzijde van Lent, direct aan de dijk en met het rivierenlandschap van Waal en Spiegelwaal dichtbij. Hier is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woont u midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij.

 

Kleinschalig

Lents Buiten Oost is een opvolging van de woningen die gerealiseerd worden in de Stelt-Zuid. Deze tweede fase vormt een kleinschalige woonbuurt met een grote diversiteit aan woningen van hoogwaardige architectuur, duurzaam, comfortabel en met een luxe afwerking. In totaal komen er

  • 8 parkwoningen
  • 12 dijkwoningen
  • 5 bungalows
  • en 9 appartementen.

Centraal in de  Stelt-Oost ligt een klein en beschut park waaromheen de parkwoningen en bungalows van Lents-Buiten Oost gegroepeerd liggen. Aan de dijk komen de dijkwoningen en de urban villa. Elke woning is net weer even anders, maar samen vormen ze een fraaie architectonische familie. Luxe afgewerkt, comfortabel en uitermate duurzaam in materiaalgebruik en energieverbruik.

 

Lents Buiten Oost biedt daarmee een variatie van ruim gezinshuis tot toekomstbestendige bungalow en van royaal appartement tot dijkwoning met een fenomenaal uitzicht over de Waal. Koopsomindicatie vanaf € 575.000 v.o.n.

 

Voorbereidingen

De gemeenteraad stemde in oktober 2021 in met het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan voor de Stelt-Oost. Naar aanleiding daarvan worden voorbereidingen getroffen om woningbouw te realiseren, zoals archeologisch onderzoek, bodemsanering en het zoeken niet niet-ontplofte oorlogszaken, en het bouwrijp maken van het gebied. Ook werkt de gemeente ter hoogte van de Stelt-Oost in samenwerking met Waterschap Rivierenland aan versterking van de dijk. Verwachting is dat de woningen en kavels nog in de loop 2022 in verkoop kunnen worden gebracht.

 

Meer informatie en inschrijven als belangstellende

Heeft u belangstelling voor wonen op deze bijzondere locatie? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite van ontwikkelaar VanWonen en schrijf u daar in als belangstellende om op de hoogte te blijven van start verkoop.

 

Kavels voor zelfbouw

Naast de plannen van ontwikkelaar VanWonen voor Lents Buiten Oost brengt de gemeente Nijmegen enkele kavels voor zelfbouw in verkoop in de Stelt-Oost. Heeft u belangstelling voor? Maak dan een account aan op de gemeentelijke kavelsite, geef in uw voorkeur aan dat u belangstelling heeft voor Lent. Zo blijft u op de hoogte van moment van verkoop en de verkoopprocedure.
 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media