LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw project Soetegaerde in Woenderskamp

Dinsdag 19 Februari 2019 | reacties 0
logo-soetegaerde

Projectontwikkelaar VanWonen heeft het project ‘Soetegaerde’ in de wijk Woenderskamp aangekondigd. Tussen de watersingel en de Italiëstraat worden hier in totaal 109 woningen ontwikkeld.

 

Het wordt een autoluwe en gezellige buurt, met een eigentijdse uitstraling. Een groene en kindvriendelijke omgeving met veel privacy staan centraal in ‘Soetegaerde’. Er komt een divers aanbod aan woningen, zoals vrijstaande woningen, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en bungalows.

 

Woenderskamp heeft een ideale ligging. De wijk  ligt vlakbij de brug De Oversteek, waardoor u binnen tien minuten fietsen in het centrum van Nijmegen bent. Ook het Hart van de Waalsprong, dat in 2021 geopend wordt is dichtbij. Hier vindt u diverse horeca, winkels en andere voorzieningen. Daarnaast zal Historische Tuinderij Warmoes ook een belangrijke plek innemen in het gebied. De tuin met tuincafé en winkel is  nu al een gezellige ontmoetingsplek voor de hele buurt. Hier wordt nog steeds op traditionele wijze groenten en fruit geteeld.

 

Het project Soetegaerde gaat  in verschillende fasen in verkoop. Naar verwachting gaat de eerste fase voor de zomer van 2019 in de verkoop. Kijk op de projectwebsite voor meer informatie over Soetegaerde. Op deze website kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media