LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw project Mindset Wonen in Woenderskamp

Donderdag 23 Mei 2019 | reacties 0
entree-02-hr

Woningcorporatie Talis ondersteunt een nieuw project: Mindset Wonen. Mindset Wonen is een initiatief van Nathalie Verstegen. Het is een woonvorm voor mensen die gebruik maken van 24-uurszorg en het pgb.

 

Binnen één vleugel van een appartementencomplex in Woenderskamp worden acht á tien woningen gerealiseerd in het kader van Mindset Wonen. De appartementen zijn gelegen op de begane grond. Elke bewoner heeft een zelfstandig appartement, ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes voor ontmoeting of werken.

 

Initiatiefneemster Nathalie Verstegen ziet het liefst dat bewoners van Mindset Wonen zo veel mogelijk zelf regelen, ook als het om zorg gaat. Het plan is een vereniging op te richten waarin men samen beslissingen neemt over de manier hoe zorg wordt ingericht.

 

Als alles volgens planning verloopt, start de bouw in 2020 en worden de appartementen in 2021 opgeleverd. Lees hier meer over Mindset Wonen, of ga naar de website van Mindset Wonen.  

 

mindset 1mindset 2

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media