LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw project in Hof van Holland: Zaligerhof

Maandag 30 Maart 2020 | reacties 5
logo-zaligerhof

Kent u het nieuwste project in Hof van Holland al? Ontwikkelaars VanWonen en AM realiseren in het project ‘Zaligerhof’ er herenhuizen en stadsvilla’s. Het plan bevindt zich op dit moment in de ontwikkelfase, maar uw input is gewenst! Door deel te nemen aan de enquête kunt u uw woonwensen kenbaar maken.

 

In Hof van Holland worden – naast een nieuw winkelcentrum waar wonen, winkels en voorzieningen worden gecombineerd – ook diverse woningbouwprojecten voorbereid. Zaligerhof is daar een voorbeeld van. Het plan omvat in totaal 86 woningen, die in twee blokken worden verdeeld. Er zijn 18 hoekwoningen en 68 tussenwoningen, met een koopsomindicatie vanaf € 299.000 v.o.n.

 

Alles wat u kunt wensen dichtbij

Als bewoner van Zaligerhof woont u tegenover Fort Beneden Lent, en dicht bij het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Hier ervaart u het nieuwe stadse wonen. In het levendige nieuwe stadshart kunt u niet alleen terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor een hapje eten buiten de deur of voor een gezellige ontmoeting met vrienden. Sport, medische voorzieningen, openbaar vervoer, alles is in de directe omgeving te vinden. Natuur en water bieden rust en ruimte. En via de snelle fietsverbinding bent u in een mum van tijd in de gezellige binnenstad van Nijmegen.

 

Enquête
De ontwikkelaar heeft een een enquête opgesteld met vragen over uw voorkeuren naar -type woning, grootte, afwerkingsniveau, prijs van de woning, woonomgeving, etcetera. De uitkomsten van deze enquête nemen zij mee in de verdere uitwerking van de ontwerpen. Op deze wijze wordt optimaal rekening gehouden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen. Zo zorgen zij er voor dat u zich daadwerkelijk thuis kunt gaan voelen in uw toekomstige woning. Uw input is van harte welkom!

 

Meer info

Voor meer informatie en deelname aan de enquête kijkt u op de website van Zaligerhof. Er is ook al een facebookpagina. Verwachting is dat eind 2020 de verkoop van de woningen start. Oplevering van de eerste woningen vindt plaats vanaf begin 2022.

 

Locatie Zaligerhof

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Rutger (dinsdag 31 maart 2020)

Ik dacht dat er in het Hof van Holland meer goedkopere woningen kwamen. Valt weer tegen.

erik (woensdag 01 april 2020)

Rutger; vanaf € 299.000 v.o.n. is goedkoop hier in de regio. Je kan altijd blijven zeuren om alles, wat jij wil bestaat gewoon niet meer. woningen vanaf 160.000 bestaat niet bij nieuwbouw. De meeste nieuwbouw woningen beginnen standaard vanaf 260.999.

Redactie Waalsprong (woensdag 08 april 2020)

@Rutger: er komt in Hof van Holland een mix van woningen, waarin zowel goedkopere koop- als duurdere woningen opgenomen zijn. Ook komen er (sociale) huurwoningen. Houd deze site in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven) om toekomstige woningaanbod niet te missen!

Jansen (maandag 03 augustus 2020)

Komen er ook appartementen met bv 2 slaapkamers in Hof van Holland.

Redactie Waalsprong (maandag 10 augustus 2020)

Beste Jansen, er komen zeker appartementen in Hof van Holland, alleen niet binnen het project Zaligerhof. De precieze invulling met aantal slaapkamers is nog niet bekend. Houd daarvoor onze website in de gaten, of abonneer je op de nieuwsbrief (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven).

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media